Mani ceļojumi

Tikai pie mums!Atpūta Zanzibārā

Kad braucam

Izbraukšana 10.02.2021- 30.10.2021
dažādi datumi

Cena

no 1073.00
Drukāt!

Zanzibāra - Tanzānijai piederoša autonoma province, kas sastāv no divām salām.  Šeit var atpūsties kādā no balto smilšu pludmalēm, nodarboties ar neskaitāmiem ūdenssporta veidiem, makšķerēšanu, kā arī izpētīt bagāto vēsturi vai interesanto dabu. Zanzibāra kļuvusi arī par vienu no medusmēneša galamērķiem, solot romantiskas, siltas un zvaigžņotas naktis, kā arī krāsainas, tropu putnu, tauriņu un garšvielu smaržu bagātas dienas kādā no mazajiem piekrastes zvejnieku ciematiņiem vai koraļļu rifu ietvertajiem liedagiem

Silts vai drīzāk karsts šeit ir visu gadu, kur vidējā zemākā gaisa temperatūra ir +24 grādi un augstākā +31, arī ūdens okeānā ļoti silts. Novembris - marts ir Zanzibāras vasara. Novembris – decembris ir īso lietusgāžu periods, kad lietus nolīst katru vai gandrīz katru dienu, bet tas ir īslaicīgs un netraucē baudīt pilnvērtīgu atpūtu. Stipras lietusgāzes piedzīvosiet no marta līdz maijam, dažas viesnīcas uz šo laika periodu tiek pat slēgtas savukārt ziema un sausākais daga laiks ir no jūnija līdz oktobrim.Zanzibāru mēdz dēvēt arī par Garšvielu salu, jo plašās teritorijās tiek audzētas krustnagliņas, muskatrieksti, kanēlis un melnie pipari.

Cenas EUR,  par 1 personu divvietīgā numurā, par 7 naktīm.
Norādītās cenas ir informatīvas, aktuālas cenas tiks precizētas piedāvājuma sagatavošanas brīdī. 

Viesnīca

BB

HB

 AI

Flame Tree Cottages 3*

no 1177 

no 1240 

 

Zanzibar Bay Resort 3*

no 1347 

no 1380 

no 1496 

Reef & Beach Resort 3*

no 1177 

no 1202 

 

Sharazad Boutique Hotel 3*

no 1073 

 

 

Next Paradise Boutique Resort 4*

no 1523 

DoubleTree Resort by Hilton Zanzibar - Nungwi 4*

no 1326 

no 1341 

no 1622

Zanzibar Queen Hotel 4*

no 1171 

no 1328 

 

Gold Zanzibar Beach House & Spa 5*

no 1607 

no 1960 

 

Melia Zanzibar 5*

no 1679 

no 2144 

 

The Palms Zanzibar 5*

no 3693 

 *Cenas norādītas par vienu pieaugušo ar izmitināšanu divvietīgajā numurā, sākot no zemākās sezonā; cenas trīsvietīgam numuram, izmitināšanai ar bērniem - pēc pieprasījuma; ēdināšana BB - brokastis; HB - brokastis un vakariņas; , FB - brokastis, pusdienas un vakariņas; , AI - "viss iekļauts"; pieejamas arī citas viesnīcas, ceļojuma ilgums - uz pieprasījumu. 

Cenā iekļauts:
   lidojums no Rīgas uz Zanzibāru un atpakaļ (savienojums ar 1 pārsēšanos);
   nododamā bagāža 23 kg un rokas bagāža 8 kg;
   7 naktis izvēlētās kategorijas viesnīcā 1 personai divvietīgā numurā;
   ēdināšana viesnīcā atbilstoši norādītajam piedāvājumā. 

Par papildu maksu:
   ceļojuma apdrošināšana (iespējams apdrošināt arī Covid-19 risku);
   kūrorta nodoklis, maksājams galamērķī - 1 USD personai, par dienu;
   neiekļautie ēdināšanas pakalpojumi;
   vīzas izdevumi;
   ekskursijas un personīgie izdevumi.

Vīzas:
Latvijas pilsoņi var saņemt Tanzānijas vīzu galamērķa lidostā (vīzas cena ~ 50 USD) vai iepriekš aizpildot formu. Latvijas nepilsoņiem vīzu īstermiņa ieceļošanai Tanzānijā jānoformē pirms brauciena. Detalizēta informācija par vīzas saņemšanas iespējamību (Ārkārtas situācijas laikā noformēšana ierobežoti iespējama) un kārtību pieejama, sazinoties ar mūsu konsultantiem.  Ieceļošanas brīdī pasei jābūt derīgai vēl vismaz 6 mēnešus pēc plānotā brauciena beigām.

Ieceļošana Zanzibārā:
 LR iedzīvotājiem atļauts ieceļot bez ierobežojumiem. Nepieciešams negatīvs Covid tests, veikts 72 stundas pirms lidojuma, uzrādāms pirms iekāpšanas lidmašīnā.
 Zanzibārā ierašanās pašizolācija NAV JĀIEVĒRO.
 Ceļotājiem, kuri ierodas lidostās, tostarp Jūlija Nyereres starptautiskajā lidostā (DAR), Mvanzas starptautiskajā lidostā (MWZ), Kilimandžaro starptautiskajā lidostā (JRO) un Abeid Amani Karume starptautiskajā lidostā (ZNZ), pēc ierašanās ir jāveic pastiprināts COVID-19 skrīnings. Personām, kurām ir pozitīvs rezultāts, var būt nepieciešams pašizolēties līdz 14 dienām. Vairāk informācijas šeit ==>

Tranzīta noteikumi
•  Lidojumam caur Vāciju (ar atsevišķām biļetēm līdz Vācijas lidostai) nepieciešams negatīvs Covid tests, ne vecāks kā 48 stundas, gan turpceļam, gan atpakaļceļam. 

Informācija par atgriešanos Latvijā
 nepieciešams negatīvs Covid tests, vekts 72 stundas pirms lidojuma, uzrādāms pirms iekāpšanas lidmašīnā. Par to ir jābūt atzīmei aizpildītajā covidpass.lv anketā, kas jāaizpilda ne agrāk kā 24 stundas pirms ierašanās Latvijā.
  Zanzibārā nepieciešamo testu iespējams veikts gan privātās klīnikās, gan piesakot viesnīcā testa nepieciešamību. Aptuvenā cena - 100 USD/1 personai.
 pēc atgriešanās - obligāta 10 dienu pašizolācija. Vairāk informācijas šeit ==>

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!