Lidojums nav iekļautsClub Med Gregolimano (GrieÄ·ija) 4šŸ”±

Kad braucam

IzbraukŔana 08.06.2024- 11.10.2024
cena vienai personai

Cena

no 1130.00 ā‚¬
Drukāt!

   šŸ‘‰ Tikai pie Latvia Tours! EkskluzÄ«vi piedāvājumi Club MĆ©diterranĆ©e kÅ«rortiem! Latvia Tours ir vienÄ«gais oficiālais franču ekskluzÄ«vo kÅ«rortu zÄ«mola Club MĆ©diterranĆ©e pārstāvis Latvijā un Lietuvā.

ā€¢ Avanss tikai 100 eiro no viena ceļotāja, pilna apmaksa 45 dienas pirms izbraukÅ”anas.  

thumbnail_clubmed_logo.jpg (24,91 KB)

Club Med Gregolimano    

*svaigi renovēta 2022-2023
Club Med Gregolimano atrodas Evijas salā pie nomaļas, fantastiski skaistas pludmales, un tā ir paradÄ«ze Å«dens sporta cienÄ«tājiem un aktÄ«vām Ä£imenēm. Å ajā plaÅ”ajā Ä£imenes kÅ«rortā GrieÄ·ijā ir daudz ko izpētÄ«t, sākot no veikborda un nirÅ”anas Egejas jÅ«rā lÄ«dz pludmales pilatesam un mÅ«su lidojoÅ”ajai trapecei. Bērni var atrast piedzÄ«vojumus starp kokiem, mÅ«su bērnu klubos un Ä£imenes izklaidēs visas dienas garumā. Pēc aizrauÅ”anās atpÅ«tieties mÅ«su zelta pludmalē vai ŔūpojoŔā ŔūpuļtÄ«klā mÅ«su mierÄ«gajā priežu mežā. Pēc tam pusdienojiet ar gardēžu virtuvi, atrodiet savu iecienÄ«tāko dzērienu atvērtajā bārā un baudiet nakti mÅ«su modernajā grieÄ·u teātrÄ«.

KÅ«rorta pilsēta Club Med Gregolimano atrodas uz gleznainās un lielākās (158 km gara, 3681 km2 platÄ«ba) GrieÄ·ijas salas Egejas jÅ«rā (un otrā GrieÄ·ijas sala pēc Krētas kopumā) - Euboea (Ī•Ī°Ī²ĪæĪ¹Ī±, citādi Evia), 160 kilometrus uz ziemeļiem no Atēnām.
Å eit viss rada mieru un klusumu: milzÄ«ga pludmale, dzidrākā jÅ«ra, jauki bungalo, kas pazuduÅ”i skujkoku mežā. Club Med Gregolimano ir vienlÄ«dz ērti gan pieauguÅ”ajiem, gan bērniem. Un tiem un citiem tiek nodroÅ”ināts sports, klubu vakari, diskotēkas, kas ļauj pilnÄ«bā izbaudÄ«t atvaļinājumu.
Uzcelta 1977. gadā. Pilsēta tika rekonstruēta 2008. gadā.
Tuvākā lidosta: Atēnu-Eleftherios Venizelos, kopējais transfera laiks ir apm. 3 stundas (iespējams prāmis vai pārcelÅ”anās uz salu pa tiltu).
        

Club Med "all inclusive" cenā iekļauts:
šŸ“ŒnakŔņoÅ”ana dažāda komforta lÄ«meņa numuros. Cena ir atkarÄ«ga no izvēlētā numura kategorijas;
šŸ“ŒtrÄ«sreizēja ēdināŔana un dzērieni kÅ«rorta restorānā (alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni);
šŸ“ŒaktÄ«vās atpÅ«tas iespējas - buru sports apmacÄ«ba, Å«densslēpoÅ”anas un veikborda akadēmija, padlboarding, cirka trapeces akadēmija, tenisa akadēmija, galda teniss, volejbols, pludmales futbols, mini futbols. Rāmāku aktivitāŔu cienÄ«tājiem - jogas nodarbÄ«bas, loka Å”auÅ”anas skola, petanks, fitness, Å«dens aerobika;
šŸ“ŒplaÅ”a vakara izklaides programma - dzÄ«vie Å”ovi, koncertprogrammas, tematiskie vakari.

Par papildu maksu:

šŸ“Œlidojums turp/atpakaļ,
šŸ“ŒsnorkolÄ“Å”ana;
šŸ“Œekskursijas;
šŸ“Œspeciālie kursi un materiāli mākslas radoÅ”ajām aktivitātēm;
šŸ“ŒveselÄ«bu atjaunojoÅ”as un skaistumkopÅ”anas procedÅ«ras, Ä·Ä«miskā tÄ«rÄ«tava, Å”ampanietis un elites alkoholiskie dzērieni;
šŸ“ŒvÄ«zas (ja nepiecieÅ”ams);
šŸ“Œtransfers;
šŸ“Œceļojumu apdroÅ”ināŔana.

CENAS IR DINAMISKAS/ PĒC PIEPRASÄŖJUMA.
Lai saņemtu labāko cenu piedāvājumu, aizpildiet augŔā kontaktformu "SAŅEMT PIEDĀVĀJUMU" un mÅ«su konsultants ar Jums sazināsies.

šŸ’– AtpÅ«ties no sirds ar Latvia Tours!

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtÄ«bā! Ja to Å”eit neredzat, tas nenozÄ«mē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!