Mani ceļojumi

Latvia Tours lidojuma pieredze Aeroflot Biznesa klasē

Lai gan jau daudzus gadus darbojos Tūrisma biznesā, jāatzīst, ka, neskatoties uz faktu, ka Aeroflot ir Krievijas vadošā lidsabiedrība un aviokompāniju alianses “SkyTeam” biedrs, un tai ir jaunākā flote pasaulē, Aeroflot vārds daudzu klientu apziņā joprojām ir saistīts ar dažādiem stereotipiem, un tā nu martā man bija tā iespēja pēc vairāk nekā 20 gadu pārtraukuma, pašai izmēģināt, cik no tiem atbilst patiesībai.

Lidojums Rīga – Maskava – Miami. Rīga - Maskava posmā Airbuss 320, lidojums aptuveni 1,5 stundu, Biznesa klase, vietas ļoti ērtas, apkalpošana kā jau Biznesa klasē, vienīgais trūkums manā gadījumā bija ēdiena izvēle, jo nebiju pasūtījusi šim lidojuma posmam veģetāro ēdienu, tāpēc piedāvāts tika siltais gaļas ēdiens, kas cilvēkam, kurš gaļu nelieto, protams, nav baudāms. Tomēr jāatzīst, ka apkalpošana ir visnotaļ lieliska un ar slāvisku sirsnības piesitienu, jo stjuarte man atnesa visu uz borta atrodamo sieru klāstu, tādējādi, nešaubīgi remdējot manu “izsalkumu”.

1_600x.jpg (56,60 KB)

Lidojums ilgst tikai mazāk kā stundu, un, protams, ka tik īsu periodu ir iespējams iztikt bez uzkodām, bet Biznesa klase ietver Biznesa klases priekšrocības. Un vēl, šī ir pirmā reize manā diezgan garajā ceļotājas pieredzē, kad lidojuma laikā tiek pasniegts nevis prosecco vai citi dzirkstoši analogi, bet īsts Bolinger šampanietis atbilstošas formas stikla glāzēs, kas piedeva lidojumam īpašu svētku sajūtu.

2_600x.jpg (47,98 KB)

Vietas ir ērtas un komfortablas, atzveltnes regulējamas un pielāgojamas, pietiekams attālums starp blakus esošajiem sēdekļiem, kā arī kājām paredzētā vieta ir vairāk nekā pietiekama, vismaz vidsumēra pasažierim. Krēslu izvietojums 2+2, kopā Biznesa klasē pieejamas 20 vietas. Vēl ļoti glīti un ērti izskatijās tautiskā rakstā dizainētie spilventiņi, kas bija saskaņoti ar ēdiena paplātēm.

3_600x.jpg (43,29 KB)

Lidojuma pirmais posms īss un patīkams, un Aeroflot pakalpojums visnotaļ atbilst Biznesa klases konceptam.
Nākamais lidojuma posms Maskava - Miami, ar lidmašīnu Airbuss 330, lidojuma ilgums apmēram 12 stundas, tātad laba iespēja izbaudīt Biznesa klases servisu visā pilnībā. Vietu izvietojums 2+2, un vieta transformējas ļoti komfortablā guļvietā, kura ļauj lidojuma laikā atpūsties un baudīt pilnvērtīgu miegu, ko arī darija man blakus sēdošais puisis no Sibīrijas – izdzēra glāzi šampanieša un nogulēja 12 stundas saldā bērna miegā.

4_600x.jpg (57,45 KB)

Katram pasažierim tiek izsniegta gaumīga ādas kosmētikas somiņa ar Aeroflot logo, kurā atrodami miniatūri franču firmas L’Occitane kosmētikas produkti u.c. higiēnas piederumi, lidojuma komplekts ietver arī acu aizsegu un, protams, neiztrūkstošās lidošanas zeķītes un čības. Jāatzīst, ka tas rada sajūtu, ka aviokompānijai rūp pasažieru ērtība.

5_600x.png (228,37 KB)

Ēdiena izvēle un pasniegšanas veids atbilstošs Biznesa klases kategorijai, piedāvājumā uzkodas ar ikriem un lasi, vairākas silto ēdienu izvēles, kā arī plaša dzērienu daudzveidība. Ēdiena kvalitāte pielīdzināma restorāna kvalitātei, kā arī iespējams izvēlēties vīnu no vīna kartes.
Kas attiecas uz izklaidēm lidojuma laikā, tad katra sēdvieta aprīkota ar ekrānu, kura izmērs ļauj komfortabli skatīties izvēlēto filmu vai sekot lidojuma maršrutam.

Mājuplidojums ar aviokompāniju Aeroflot ekonomiskajā klasē bija ievērojami grūtāks, kļuva pavisam skaidrs, ka, ja vien rocība atļauj, garie pārlidojumi vieglāk pārciešami tieši biznesa klasē.

Raksta autors: Latvia Tours direktore Ieva Keiša

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!