PIEPRASI KRUĪZU PIEDĀVĀJUMUS!

Kad braucam

Izbraukšana 31.01.2024- 31.12.2025
katru dienu

Cena

no 520.00
Drukāt!

Vēlaties apmeklēt vairākas pilsētas un valstis vienā ceļojumā, atklāt planētas slēptākos nostūrus, kā arī baudīt plašas izklaides iespējas, gardus dzērienus un ēdienus?  Vidusjūras kruīzs, pārgājiens pa Aļaskas ledājiem, sērfošana Havaju salās, savvaļas dzīves vērošana Galapagu salās, labākās Karību jūras pludmales atklāšana, kruīzs apkārt pasaulei un arktiskās, antarktiskās ekspedīcijas ar unikālo luksus ledus klases kuģi Silver Explorer – tas viss ir iespējams!
Uzturoties dažādās pasaules ostās, jūs gaidīs aizraujošas ekskursijas pa jaunām pilsētām un valstīm.

Savām vēlmēm atbilstošus piedāvājumus pieprasi aizpildot formu
(NORĀDOT VĒLAMO PERIODU, REĢIONU)

 


⭐  Populārākie kruīzu reģioni:

✔️ Vidusjūras;                              ✔️ Āzijas; ✔️ Norvēģijas fjordu;                    ✔️ Upju kruīzi;          ✔️ Karību;                                   ✔️ Panamas kanāla; ✔️ Aļaskas;                

✔️ Dienvidamerikas; ✔️ Arābu Emirātu un Dubaijas; ✔️ Ekspedīciju kruīzi (Antarktīda, Galapagu salas, Tālie Austrumi); ✔️ Transatlantiskie; ✔️ Austrālijas un Jaunzēlandes; ✔️ Āfrikas un Indijas okeāna; ✔️ Kruīzi apkārt pasaulei.

 

⭐ Populārākās kruīzu kompānijas:                                                                  

                                                                    “Costa Cruises”
“Costa Cruises” kuģo uz daudzām eksotiskām ostām un piedāvājumā ir vairāk nekā 2000 piedzīvojumi dažādām gaumēm, sākot ar koraļļu rifu un dabas rezervātu apmeklējumiem līdz pat īpaši Jums pielāgotām ekskursijām. Turklāt katram “Costa” kruīza kuģim ir cita tēma - tiem, kam patīk labs ēdiens, jāapsver “Costa Deliziosa” kruīzi, savukārt uz “Costa Favolosa” klāja var izbaudīt divu stāvu ūdens atrakciju parku ar pirātu kuģi un pili!


                                      Apskatiet pasaules brīnumus ar “Princess Cruises” “Princess Cruises” kruīzu līnija ir iekarojusi daudzu ceļotāju sirdis ar augstākā līmeņa apkalpošanu un lieliskām izklaides iespējām, ko piedāvā programma “Atklājumi jūrā” –zvaigžņu vērošana, eksotiskās dabas iepazīšana piekrastes ekskursijās un zemūdens ceļojumi. Šo kruīzu līniju iesakām ģimenēm ar bērniem, jo tā piedāvā dažādas aktivitātes arī jaunākajiem ceļotājiem, piemēram, bērnu klubus un ūdens slidkalniņus. “Princess Cruises” pieejami visā pasaulē: Aļaskā, Āzijā, Austrālijā & Jaunzēlandē, Kalifornijas un Klusā okeāna krastos, Karību salās, Kanādas piekrastē, Eiropā, Japānā, Meksikā, Panamas Kanālā, Dienvidamerikā un pat Antarktīdā.


                              Izbaudiet augstākās klases ceļojumus ar “Celebrity Cruises” “Celebrity” kruīzu līnija ir labākā izvēle ceļotājiem, kuri meklē luksus klases atvaļinājumu. Tajā aktivitātes atradīs gan gardēži, izbaudot vīna degustācijas, meistarklases un kulinārijas programmas, gan tie, kas meklē aktivitātes enerģijai un relaksācijai, piemēram, izbaudot atpūtu luksusa spa klubā “Canyon Ranch”, apmeklējot fitnesa nodarbības vai dejojot visas nakts garumā. Uz kuģa ir pieejama arī mākslas ekskursija, kuru varat izbaudīt vienatnē. Kruīzi ir pieejami visā pasaulē, atliek vien izvēlēties sev tīkamāko maršrutu.


                        Kuģojiet ar “MSC Cruises”, izbaudot greznību un īpaši modernus elementus
“MSC Cruises” piedāvā vairāk nekā 2000 ekskursiju un ceļojumu 190 galamērķos, tostarp Abū Dabī, Dienvidāfrikā un Ziemeļeiropā. Īpašai relaksācijai rezervējiet aromterapijas masāžu autentiskajā Bali spa — “MSC Aurea Spa”. “MSC” jahtklubs piedāvā greznas kajītes ar panorāmas skatu un daudzas citas ērtības, kā piemēram, viesiem pieejami diennakts sulaiņa pakalpojumi, izsmalcināta virtuve, pielāgotas ekskursijas, iepirkšanās pēc darba laika. Uz kuģa padomāts arī par atpūtu vecākiem, nodrošinot atvasēm radošas izklaides apmācīta personāla uzraudzībā.


                       Ar “Royal Caribbean” kruīziem Jūs gaida nebeidzami piedzīvojumi Uz “Royal Caribbean” klāja Iespējami izbraucieni ar bampermašīnām, pa trošu ceļu, slidošana un arī lidojumu simulācija uz “Royal Caribbean Quantum” klases kuģiem! Sērfojiet “FlowRider®” vai aizvediet bērnus uz minigolfu. Ja vēlaties izbaudīt mieru un klusumu, dodieties uz pieaugušajiem paredzēto atpūtas zonu. Apgūstiet valodu prasmes, rotaslietu izgatavošanu vai salsu. Ja priekšroku dodat mierīgākām aktivitātēm - vīna degustācija vai ēdienu gatavošanas paraugdemonstrējumi būs tieši laikā. Izbaudiet šīs un citas aktivitātes, kuģojot pa Karību jūru, Vidusjūru, Havaju salām, Austrāliju, Persijas līci un Āziju.

NEPIECIEŠAMA PALĪDZĪBA PLĀNOJOT KRUĪZU?

☎ +371 67 085 001 📩 celojumi@latviatours.lv 💖 Atpūties no sirds ar Latvia Tours!

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma