Pēdējās vietas!Itālijas baltā paradīze - Apūlija baudai un atpūtai

Kad braucam

Izbraukšana 08.06.2024- 15.06.2024
1 vieta

Cena

no 845.00
Drukāt!

Lidojums Rīga – Neapole – Rīga.
Ekskursijas iekļautas cenā.  6 naktis Cala Corvino Resort ar brokastīm un vakariņām.
Apūlija – reģions Itālijas dienvidos, kuru par savu atpūtas vietu izraugās dzīves gardēži. Šķiet jūras zilganzaļais plašums saplūst ar debesīm, lai uz to fona varētu izcelties baltas, saules mīlētas pilsētas, kūrorti, senas muižas masserias, plašie olīvkoku dārzi.

Apūlijas galvaspilsēta Bari -  
ostas pilsēta, kas 11. gs. savā varenībā konkurēja ar Venēciju. Līkumotas ielas, suverēni pagalmi, žūstoša veļa virs iedzīvotāju un tūristu galvām, itāļu mammas, kuras turpat uz ielas gatavo  Le orecchiette ( austiņas) - tipisko Apūlijas pastu.  Sv. Nikolaja Brīnumdarītāja bazilika – viena no pirmajām lielākajām normāņu baznīcām, kalpoja par paraugu visām pārējām.  Leče – grieķu dibinātā pilsēta Itālijas zābaka pašā papēdī. Leče ir arī vīna un slaveno papjēmašē (carta pasta) darbnīcu pilsēta.  Ostuni – no pilsētiņas mūriem var vērot brīnišķīgu panorāmu uz Adrijas jūru un piekrastes plašajām olīvkoku plantācijām.  Grotta Castellana - stalaktītu alas, kuras ir 10 skaistāko pasaules alu sarakstā (garākās Itālijā!) jūs pārsteigs ar formu un krāsu daudzveidību. 

Alberobello  (UNESCO) demonstrē Apūlijai raksturīgo  trulli arhitektūru. Sirreālo ieliņu līkločos, kur balto namu konusveida jumtus rotā maģiskas zīmes šķiet, ka sapnis pārtop īstenībā.  Apūlijas reģiona vīnu degustācija kombinējot ar "taralli" tradicionāliem kraukšķīgiem sāļiem cepumiem.  Matera (UNESCO) – pilsēta, kas atrodas mazā upes straumes veidotā kanjonā.. Visinteresantākā un fascinējošākā ir tā pilsētas daļa, kur mājas un arī baznīcas izcirstas klintīs. Tieši šeit esot atrastas senākās civilizācijas liecības visā Apenīnu pussalā!

Detalizētu programmu nosūtīsim pēc pieprasījuma!

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma