Centrālamerikas Grand Tour - Kostarika, Nikaragva, Panama, Salvadora, Hondurasa, Beliza un Gvatemala

Drukāt!

GARŠ UN PRASĪGS CEĻOJUMS, KAS APVERT VISAS 7 CENTRĀLAMERIKAS VALSTIS VIENĀ BRAUCIENĀ!

Kostarikas galvaspilsēta  Sanhosē.  Bagātā krasta augstākais vulkāns  Irazu  un tā smaragdzaļais krātera ezers.  Nuestra Senora de Los Angeles bazilika – Kostarikas Vatikāns. Mēness ainavas Volcan Poas nacionālajā parkā – dūmojošs vulkāns ar tirkīzzilu krātera ezeru, burbuļojušiem  dubļu laukiem un pasaulē lielāko aktīvā vulkāna krāteri (1,5 km platumā). Krāšņie  La Paz Waterfall dārzi, kur starp ūdenskritumiem, orhidejām un tropu ziediem lidinās kolibri un tauriņi. Slavenākais Kostarikas  uguns kalns – piramīdas formas vulkāns  Arenal, kas tagad pieklusis, bet vēl pavisam nesen trokšņoja katru dienu, ļaujot tūristiem vērot oranžas lavas upes.

Nikaragvas revolūcijas pilsēta un viena no Centrālamerikas koloniālā laikmeta  pērlēm –  Leona. Balsinātā  Basilica de Asuncion  jeb Leonas katedrāle ir pilsētas lepnums un lielākais dievnams Centrālamerikā. Otrs jaunākais vulkāns pasaulē  Cerro Negro  ar gluži vai Mēness virsmai līdzīgām ainavām – vulkāna krāteri, piķa melni lavas lauki, krāsainas sēra iegulas un kūpošas fumarolas.  San Jacinto ģeotermālais dubļu lauks, kuru vietējie pārspīlējot lepni dēvē par  Nikaragvas Jeloustonu.

Volcan Masaya  – slavenākais Nikaragvas nacionālais parks, kurš sargā ļoti aktīvo un mužīgi dūmojošo Masajas vulkānu. Ceļojuma kulminācija ir Masajas vulkāna  nakts tūre, kuras laikā parasti var redzēt ļoti retu skatu – oranžo, dzīvo lavu vulkāna krāterī. Senāk Spānijas kroņa, bet tagad Nikaragvas lepnums – 1524. g. dibinātā  Granāda, vecākā pilsēta Centrālamerikā ar īpaši skaistu un krāsainu koloniālo vecpilsētu. Apdzisušais  Mombacho vulkāns, kura nogāzes klāj mākoņu lietusmeži, bet no virsotnes labos laika apstākļos paveras lieliska Granādas apkārtnes panorāma. Izbrauciens ar prāmi pa  Nikaragvas ezeru, pārliecinoši lielāko ezeru Centrālamerikā.  Ometepe  – lielākā sala Nikaragvas ezerā ar diviem piramīdas formas vulkāniem,  Oyo de Agua  kristāldzidrajiem dabas baseiniem un mistiskām  statujām no kādas noslēpumainas civilizācijas.  San Juan del Sur  – slavenākā Nikaragvas kūrortpilsētiņa ar simpātisku Klusā okeāna līci, virs kura paceļas milzīga Jēzus Kristus statuja. Kafijas plantācija.

Izbrauciens ar laivu pa  Cano Negro rezervātu, iepazīstot Kostarikas slaveno un krāšņo dzīvnieku valsti.  Kostarikas pastkarte –  Rio Celeste ūdenskritums un upe ar sirreālu, gaiši tirkīzzilu ūdeni.  Tortuguero nacionālais parks – kruīzs ar laiviņu pa džungļu upi un kanāliem, bagātīgā dzīvnieku un augu pasaule parkā, ko dēvē par Mazo Amazoni jeb  Centrālamerikas Amazoni.  Puerto Viejo de Talamanca pilsētiņa, kurā savijusies Karību un Āfrikas ietekme. Melno smilšu pludmale. Iespēja apmeklēt  Cahuita nacionālo parku – piekrastes lietusmežus un mežonīgu Karību jūras piekrasti, kur regulāri sastopami amizantie slinķi.

Atpūta tropiskajā, koraļļu ieskautajā  Bocas del Toro salu arhipelāgā Panamā, kas ir kā Karību jūras  skatu kartiņa no žurnāla vāka. Izbraucieni ar laivu pa  Bocas del Toro idilliskajām saliņām un balto smilšu pludmalēm. Par astoto pasaules brīnumu dēvētais  Panamas kanāls. Panamas pilsēta, kas apvieno jauno ar veco – moderno debeskrāpju  mežu ar koloniālo laiku vecpilsētu.  Embera indiāņu cilts un tās primitīvais dzīvesveids.

Cenā iekļauts:
• lidojumi Rīga - Panama; Panem;Gvatemala-Rīga (ar pārsēšanos, ekonomiskā klase;  garajā lidojumā iekļauta ēdināšana, 23 kg nododamā bagāža)
• lidojumi Panama - Sanhosē un Floresa - Gvatemala; lidostu nodokļi;
• transporta pakalpojumi (autobuss) ceļojuma laikā;
• nakšņošana 3*, 3*+ un 4* viesnīcās ar brokastīm (atbilstoši aprakstam);
• 4 pusdienas un 9 vakariņas (06.02, 10.02, 14.02 un 21.02- tikai brokastis));
• ieejas maksa ceļojuma programmā minētajos apskates objektos;
• ieejas maksas nacionālajos parkos;
• aprakstā minētās laivu tūres;
• grupas vadītāja un vietējo gidu pakalpojumi;
• veselības apdrošināšana ar covid-19 riska segumu.

Par papildu maksu:
• piemaksa par vienvietīgu numuru viesnīcās - 825 EUR;
• personīgie izdevumi;
• robežu nodokļi Centrālamerikā ~45 USD;
• ieejas maksa apskates objektos un ekskursijas, kuras nav minētas ceļojuma programmā vai minētas kā papildus;
• dzeramnaudas un tamlīdzīgi maksājumi atbilstoši konkrētās valsts tradīcijām un tūrisma nozares prasībām ~100 USD.

Detalizētu ceļojuma aprakstu nosūtīsim pēc pieprasījuma.

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma