No mūžīgās Venēcijas līdz Ungārijas karstajiem avotiem

Kad braucam

Izbraukšana 15.10.2024
Atgriešanās 22.10.2024

Ilgums

8 dienas

Cena

no 795.00
Drukāt!

Lidojums Rīga – Milāna.
Sirmiones pussala Gardas ezerā – lielākajā Itālijas ezerā kā miera osta iestiepusies Sirmiones pussala ar iespaidīgo viduslaiku pili Rocca Scaligera. Vakars Venēcijā – brauciens ar vaperetto pa galveno ūdens ielu Gran Canal. San Marco un vakara pastaiga pilsētas tirgus dzīvelīgumā. Burāno – jau kopš seniem laikiem tur tiek darināti slavenie Venēcijas rokdarbi: galdauti, apģērbi, lietussargi. Krāsainās mājas šo salu padara īpašu... Venēcija – pilsēta uz ūdens, izvietojusies uz 117 salām, kuras savieno tilti. Atklāsiet pilsētas romantiku, klīstot pa šaurajām, līkumotajām ieliņām un meklējot zīmes, kas norāda virzienu uz vietām, kuras grib redzēt visi: San Marco un Ponte Rialto. Skočjanas alas (UNESCO) – unikāls dabas fenomens, kuru gadsimtu garumā radījusi Rekas upe, bet šodienas zinātnieki ierakstījuši planētas Zeme bagātību sarakstā. Cietokšņu pilsēta Motovuna atklāj Istras pussalas iekšzemes kalnainā apvidus vēl neizzinātos labumus – bodītes ar unikālajām Istras pussalas melnajām un baltajām trifelēm. Plitvices ezeri – brīnumu veido mežoti dižskābaržu pakalni, kuros pamanījušies iegulties 16 ezeri. Jūs gaida pārgājiens gar klinšu ieskautajiem ūdeņiem un brauciens ar kuģīti pa Kozjaka ezeru. Zagreba – barokāli greznā un studentiski jaunā Zagreba ir gadsimtu vecāka par Rīgu, bet par valsts galvaspilsētu kļuvusi tikai pēc Horvātijas neatkarības iegūšanas 1991. gadā.
Hevīza termālais ezers – lielākā dabiskā siltā ūdenskrātuve Eiropā. Biezais vulkāniskas izcelsmes dūņu slānis ezera dzīlēs dziedina sirdzējus un uzlabo garastāvokli veselajiem. Viesošanās pie ungāru ģimenes – vakariņas maģāru gaumē un vīns. Herendas porcelāna manufaktūrā iepazīsim manufaktūras noslēpumus un vērosim, kā apglezno porcelānu. Budapeštas tirgus, kurā valda krāsas, smaržas – īsts nacionālais kolorīts. Budapešta: Donavas pērle, ungāru lepnums – tā dēvē Ungārijas galvaspilsētu, kuru pelnīti uzskata par vienu no krāšņākajām lielpilsētām pasaulē. Brauciens ar kuģīti pa Donavu, vērojot Budapeštu saposušos vakara uguņos. Sēčeņi – lielākais Eiropā termālais minerālūdens baseins no Hābsburgu laikiem. Eklektikas stila celtnē atrodas 16 baseini, turku pirts, sauna, ūdens masāža.
Mājupceļš ar autobusu.

Cenā iekļauts:
• lidojums Rīga – Milāna (ekonomiskā klase), lidostu nodokļi;
• nododamā bagāža 23 kg, rokas bagāža 8 kg;
• ceļojuma laikā nakšņošana un brokastis (atbilstoši maršruta aprakstam) 2*/3* viesnīcās divvietīgās istabās ar dušu, WC;
• komfortabls autobuss ceļojuma laikā;
• grupas vadītāja-gida pakalpojumi;
• ceļojuma apdrošināšana ar Covid-19 segumu.

Par papildu maksu:
• piemaksa par vienvietīgu numuru viesnīcā - 210 EUR;
• piemaksa par papildvietu autobusā - 190 EUR;
• ieejas maksa ceļojuma programmā minētajos apskates objektos;
• personīgie izdevumi;
• pusdienas un vakariņas.

Detalizētu ceļojuma aprakstu skatīties šeit!

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma