Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma

1. diena

Dublina
Ierašanās Dublinā, brīvais laiks.

2. diena

Dublina & vakariņas ar šovu Dublin’s Merry Ploughboy krogā
Dublinas apskates ekskursija. Izbaudiet pašu labāko īru ēdienu, kam sekos izklaide ar vienu no Īrijas vadošās un tradicionālās īru mūzikas grupas The Merry Ploughboy uzstāšanos un īru dejām. No sākta gala tas ir šovs ar fantastisku mijiedarbību starp izpildītājiem un publiku.

3. diena

Noskūpsti Blarney akmeni & Killarney
Slavenā īru virsaiša Cormac MacCarthy 600 gadus atpakaļ būvētais cietoksnis ir populārs tūrisma objekts līdz pat šai dienai. Miljoni ir pulcējušies cietokšņa tornī, lai noskūpstītu leģendāro Daiļrunības akmeni (the Stone of Eloquence), padarot to par vienu no Īrijas lielākajiem dārgumiem.

4. diena

Ceļojums pa Ring of Kerry apgabalu
Viens no Īrijas populārākajiem apļveida maršrutiem cauri Iveragh pussalai, kas sākas un beidzas pilsētā Killarney. 100 jūdžu (179 km) maršruts, kas pastāvīgi mainās no kalnienēm līdz piekrastēm ar mainīgo laiku, nodrošina aizraujošu skatu.
Godalgoto aitusuņu paraugdemonstrējumi
Bernard Ferris, kurš saimnieko Ring of Kerry apgabalā, jums demonstrēs, kā viņa trenētie suņi pakļaujas komandām, lai ganītu aitas. Viņš arī paskaidros par dažādām aitu šķirnēm un to pielāgošanos dažādiem apvidiem.

5. diena

Moher klintis
Kā vienas no Īrijas populārākajiem tūrisma objektiem, klintis ir 700 pēdu (214 m) augstas un stiepjas 5 jūdžu (8 km) garumā gar Atlantijas okeānu un grāfistes Clare rietumu krastu. O’Brien’s tornis lepni stāv krasta malā un no tā var redzēt Aran salas, Galway līci un Connemara apgabalu.
Viduslaiku bankets Bunratty pilī
Vakars sāksies 15. gadsimta pilī ar medalus nogaršošanu Lielajā Zālē, kam sekos 4 ēdienu maltīte ar vīnu. Jūs izklaidēs pasaules slavenie Bunratty pils izklaidētāji, spēlējot arfu un vijoli.

6. diena

Galveja & Dublina
Galvejas panorāmas tūre pa ceļam uz Dublinu. Tēja un plācenīši Connemara marmora rūpnīcā. Brīvs laiks Dublinā.