No Halongas līča līdz tropiskajai Phu Quoc salai - Jaunais gads Vjetnamā

Kad braucam

Izbraukšana 25.12.2024
Atgriešanās 08.01.2025

Ilgums

15 dienas

Cena

no 2895.00
Drukāt!

Jaunā 2025. gada sagaidīšana  Phu Quoc salā, Dienvidķīnas jūrā!

Lidojums uz Vjetnamu ar Turkish Airlines!
Lidojums  Rīga – Hanoja.
Hanoja – bijusī Ziemeļvjetnamas, tagad visas valsts galvaspilsēta ar vairāk nekā 600 pagodām un tempļiem un komunistiskās Vjetnamas ilggadējā vadoņa Hošimina mauzoleju.
Ninh Binh – skaists klinšakmens kalnu apvidus, ko mēdz dēvēt par Halongas līci rīsu laukos. Izbrauciens ar laivu pa ''King Kong 2'' filmā iemūžināto  Trang An - gleznainu upes posmu, apmeklējot trīs alas un skatot, kā kaļķakmens klintis  izlien no rīsu laukiem.  Hoa Lu – pirmā Vjetnamas galvaspilsēta.  Yen Duc - viens no retajiem upes deltas ciemiem reģionā, kas saglabājis savu tradicionālo izskatu.
Halongas līcis – Vjetnamas lepnums un viens no Āzijas brīnumiem, pilns ar fantastiskās formās izrobotām salām, kuras apskatāmas, slīdot laivā pa jūras ūdeņiem. 
Lidojums  Hanoja – Phu Quoc. Ekskursija pa  Phu Quoc salu.  Bai Sao – neapšaubāmi skaistākā pludmale Vjetnamā, kuras baltās smiltis un kristāldzidrais ūdens žilbina acis... Izbrauciens ar laivu pa  Phu Quoc salu arhipelāgu, apmeklējot mazās saliņas ar pludmalēm kā  Bounty reklāmās un izcilām snorkelēšanas vietām... Bauda acīm, miesai un garam! 4 atpūtas dienas  Phu Quoc salā pie Dienvidķīnas jūras. 
Lidojums  Phu Quoc –  Mekongas Delta.
Mekongas delta – viena no pasaules varenākajām upēm radījusi plašu deltu, kuras kanālos, attekās un pietekās dzīvo vietējie iedzīvotāji, kas piemērojušies apstākļiem. Izbraucieni ar laivām pa kanāliem.  Cai Rang peldošais tirgus – Āzijas eksotika un kolorīts visā tās krāšņumā!
Saigona (Hošimina) – kādreizējās Dienvidvjetnamas galvaspilsēta, joprojām lielākā valsts pilsēta, tikpat viesmīlīga un ar intensīvu naktsdzīvi kā  amerikāņu laikos...  Cu Chi – tūristu apskatei saglabāti bijušie partizānu tuneļi (kopgarums ap 200 km) pie Saigonas, patiesi neaizmirstami iespaidi par Vjetnamas karu.
Jaunā gada svinēšana tropiskajā  Phu Quoc salā!
Lidojums  Saigona  – Rīga.

Detalizētu ceļojuma aprakstu skatīt šeit.

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma