Mani ceļojumi

Pa ziedu ceļu Sēlijā

Kad braucam

Izbraukšana 05.07.2020
Atgriešanās 05.07.2020

Ilgums

1 dienas

Cena

no 35.00
Drukāt!

1.diena
8.00 izbraukšana no Rīgas autoostas 33. platformas
Daugmales lilijas–selekcionārs Guntis Grants izrādīs savu saimniecību un iepazīstinās ar liliju lielo daudzveidību un paša izveidotajām šķirnēm.
Jāņa Dukaļska sīpolpuķu dārzājau vairāk nekā 30 gadus aug tulpes, narcises, hiacintes, krokusi, muskares, tīkliņīrisi, gladiolas u. c. Savu vietu dārzā atrod arī bārdainie īrisi, dālijas, flokši, eremūri, peonijas, maijpuķītes, astilbes, mārtiņrozes un daudz citu ziedu.
Plašais dienliliju dārzspie Staburaga klints piemiņas zīmes Dieva auss.Tepat arī kuplo Vienības birzs un prezidentu stādīties ozoliņi.
Daiļdārzs jaunā lauku sētāBaķi–ekonomiska un estētiska dārza piemērs. Dārza saimnieceir diplomēta daiļdārzniece, kura, respektējot Daugavas klātbūtni un te esošos augus, izveidojusi teritoriju ar plašiem zālieniem 2 ha platībā.
Dabīgā kosmētika no Latvijas augiem–CADEir jauns inovatīvs uzņēmums, kas dzīvo, elpo un jūtšodienas vērtības. Iedvesmojoties no Latvijas dabas, priežu mežiemun tautas dziesmām, CADEradījusi savus produktus: ēteriskās eļļas, augu maisījumus, ziedu ekstraktus un citus veselībai un skaistumam domātus produktus.
Ierašanās Rīgā pēc 20.30

Cenā iekļauts:
• transporta pakalpojumi (komfortabls autobuss) ceļojuma laikā;
• grupas vadītāja-gida pakalpojumi;
• ieejas maksa muzejos un citos programmā paredzētajos apskates objektos.

Par papildu maksu:
• pusdienas.

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma