Mani ceļojumi

Pēdējās vietas!Prangli sala un Lahema

Kad braucam

Izbraukšana 01.09.2022
Atgriešanās 02.09.2022

Ilgums

2 dienas

Cena

no 95.00
Drukāt!

Prangli ir Tallinai tuvākā apdzīvotā sala, kas pārsteidz ar savu vienreizīgo dabu un skaistajām smilšu pludmalēm. Pirmās liecības par salas vēsturi meklējamas 13. gadsimtā, un spilgtu stāstu par salinieku darbiem un interesantākajām salas vietām pietiek veselai dienai. Prangli Sv. Laurenca baznīca (19. gs.) ir viena no mazākajām koka baznīcām Igaunijā. Šeit dažus gadsimtus pirms tam bija kapliča, kuru saskaņā ar leģendām ir uzbūvējuši nelaimē nokļuvuši somu roņu ķērāji. Dosimies savdabīgā ekskursijā ar kravas automašīnu, aplūkojot vācu militāro lidaparātu vraku, tvaikoņa un laivu kapsētu, vienu no lielākajiem laukakmeņiem Baltijā, dabas gāzes ieguves vietu, un nobaudīsim pusdienas Lāhemā nacionālajā parkā. Pastaiga Viru purva takā pa dēļu laipām un ainavas baudīšana no skatu torņa, pirmatnīgais Nimmaveski kanjons. Dosimies nelielā pastaigā pa dabas taku, lai aplūkotu trešo lielāko dižakmeni Baltijā Maja kivi. Neliels pārgājiens ainaviskajā Kesmu zemesragā, kur akmeņi mijas ar jūras līčiem, radot īstu dabas šedevru. Fotopauze un Sagadi muižas apskate no ārpuses. Igaunijas NiagāraJagalas ūdenskritums, kura augstums sasniedz 8 m un ir viens no izcilākajiem Igaunijas dabas brīnumiem.

1.diena (Rīga – Ainaži – Kesmu – Sagadi - Nelijarve)
7.00izbraukšana noRīgas autoostas 33. platformas
Lāhemā nacionālais parks. Pastaiga Viru purva takā pa dēļu laipām un ainavas baudīšana no skatu torņa, pirmatnīgais Nimmaveski kanjons. Dosimies nelielā pastaigā pa dabas taku, laiaplūkotu trešo lielāko dižakmeni Baltijā – Maja kivi.
Neliels pārgājiens ainaviskajā Kesmu zemesragā, kur akmeņi mijas ar jūras līčiem, radot īstu dabas šedevru.
fotopauze un Sagadi muižas apskate no ārpuses.
Igaunijas Niagāra – Jagalas ūdenskritums, kura augstums sasniedz 8 m un ir viens no izcilākajiem Igaunijas dabas brīnumiem

2.diena (Nelijarve – Prangli – Tallina – Ainaži – Rīga)
Prangli
ir Tallinai tuvākā apdzīvotā sala, kas pārsteidz ar savu vienreizīgo dabu un skaistajām smilšu pludmalēm. Pirmās salas vēstures liecības meklējamas 13. gadsimtā, un spilgtu stāstu par salinieku darbiem un interesantākajām salas vietām pietiek veselai dienai.
Prangli Sv. Laurenca baznīca (19. gs.) ir viena no mazākajām koka baznīcām Igaunijā. Šeit dažus gadsimtus pirms tam bija kapliča, kuru saskaņā ar leģendām ir uzbūvējuši nelaimē nokļuvuši somu roņu ķērāji.
Dosimies savdabīgā ekskursijā ar kravas automašīnu, aplūkojot vācu militāro lidaparātu vraku, tvaikoņa un laivu kapsētu, vienu no lielākajiem laukakmeņiem Baltijā, dabas gāzes ieguves vietu, un nobaudīsim pusdienas.
atgriešanās Rīgā pēc 21.30.

Cenā iekļauts:
• transporta pakalpojumi (komfortabls autobuss);
• naktsmītnes un brokastis saskaņā ar aprakstu;
• prāmju biļetes;
• grupas vadītāja- gida pakalpojumi;
• ieejas maksa muzejos u.c programmā paredzētajos apskates objektos un degustācijas, vietējo gidu stāstījums;
• pusdienas sestdienā;
• veselības apdrošināšana.

Par papildu maksu:
• vakariņas un pusdienas ceturtdienā.

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma