Tikai pie mums!Īrijas dabas bagātības

Kad braucam

Izbraukšana 01.05.2020
Atgriešanās 05.05.2020

Ilgums

5 dienas

Cena

no 830.00
Drukāt!

Saistībā ar Covid- 19 ceļojums tiek atlikts. Jaunie datumi tiks izziņoti pēc Ārkārtas stāvokļa atcelšanas un lidojumu atjaunošanas.

Īrija ir pārsteigumu zeme, kur pilsētas vide tiekas ar laukiem un veido senatnīga skaistuma piepildītas ainavas. Neatkarīgi no tā, vai ceļojat pa lielceļiem vai mazāk iebrauktiem celiņiem, šeit atradīsiet elpu aizraujošas ainavas un sirsnīgāko uzņemšanu pasaulē. Jebkurā vietā un laikā, kad apmeklēsiet Īriju, radīsiet atmiņas visam mūžam.

1. diena
Lidojums Rīga – Dublina (07.25 – 08.35).
Brauciens ar komfortablu autobusu uz dzīvīgo Golveju (Galway) – senu ostas pilsētu Īrijas rietumkrastā, kuru daži varētu atpazīt Eda Šīrena dziesmā Galway Girl. Pa ceļam - viskija darītavas apmeklējums un "šķidrā zelta" degustācija (Kilbeggan). Golvejas pilsētas apskate. Pēcpusdienā - Konemararas Nacionālā parka apmeklējums (Connemarara National Park) un iespēja apskatīt ikonisko Kailmoras (Kylemore) abatiju un tās Viktorijas laiku dārzus. Nakšņošana viesnīcā Vestportas apkārtnē.

2. diena
Brokastis viesnīcā. Ekskursija Ačilas salā (Achill Island). Pārsteidzošs brauciens, lai izpētītu labākās vietas, ko šī sala var piedāvāt. Iespēja dzirdēt īru valodu, kas ir ķeltu valoda, ko vietējie runā ikdienas sarunās. Nakšņošana viesnīcā Donegālas (Donegal) apkārtnē.

3. diena
Brokastis viesnīcā. Apskates ekskursija Donegālā (Donegal). Majestātiskās Slieve League klintis, kas paceļas līdz 600 m virs jūras līmeņa. Glencolmcille Folk ciemats, kurā var ieraudzīt, kā Īrijas lauku cilvēki dzīvoja iepriekšējos gadsimtos. Glenveagh Nacionālais parks, kas apbur ar nepieradinātu skaistumu - no akmeņainiem kalniem un dziļām ielejām līdz pirmatnējiem ezeriem.Nakšņošana viesnīcā Donegālas apkārtnē.

4. diena
Brokastis viesnīcā. Garš, bet ļoti gleznains brauciens pa Antrimas ziemeļu krastu līdz Milžu dambim (Giant Causeway) - apmēram 40000 savstarpēji savienoti bazalta stabi, kas sena vulkāna izvirduma rezultātā izveidojuši šo neparasto dabas objektu. Došanās uz Belfāstu (Belfast), brīvais laiks pilsētā. Nakšņošana viesnīcā Belfāstas apkārtnē.

5. diena
Brokastis viesnīcā. Iespēja doties iepirkties. Ekskursija Malahaidas pilī (Malahide), kas teju 800 gadus bijusi gan cietoksnis, gan privāta rezidence un laika gaitā ieguvusi neparastu izskatu arhitektūras stilu sajaukuma dēļ. Došanās uz Dublinas lidostu, pa ceļam izbaudot gleznainu braucienu pa Hovtas pussalu (Howth peninsula).
Lidojums Dublina – Rīga (17.00 – 22.10).

Cenā iekļauts: 
• lidojumi Rīga - Dublina (airBaltic) un Dublina - Rīga (Ryanair);
• 20 kg nododamā bagāža, 8 kg rokas bagāža;
• transporta pakalpojumi ar komfortablu autobusu ceļojuma laikā;
• nakšņošana un brokastis 3*/4* viesnīcās, divvietīgās istabās ar dušu un WC;
• ieejas maksa ceļojuma programmā minētajos apskates objektos;
• grupas vadītāja pakalpojumi.

Par papildu maksu:
• piemaksa par vienvietīgu numuru viesnīcās 190 EUR;
• kruīzs pa Vestportas līci (pēc izvēles, vietu skaits ierobežots) 20 EUR;
• pusdienas un vakariņas;
• personīgie izdevumi;
• dzeramnaudas;
• ceļojuma apdrošināšana.

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma