Tropiskās Indonēzijas salas - Nusa Penida, Lomboka, Džili un Bali

Kad braucam

Izbraukšana 21.11.2024
Atgriešanās 05.12.2024

Ilgums

15 dienas

Cena

no 2495.00
Drukāt!

Kuģītis uz Nusa Penidas salu. Nusa Penidas sala – viens no Indonēzijas noslēpumiem, kas valdzina ar glezniem dabas skatiem, simpātiskām pludmalēm un varenām piekrastes klinšu ainavām, kurām līdzīgu Indonēzijas salu arhipelāgā nav. Piekrastes klinšu baseins Angels Billabong un Broken Beach, kur okeāns izveidojis karsta kriteni ar iespaidīgu klinšu arku. Nusa Penidas slavenākā pastkarte – Kelingking Beach, ko mēdz saukt arī par Tiranozaura pludmali, jo masīva klints piekrastē stipri atgādina karaliskā tiranozaura galvu. Teletūbiju kalni, kur zaļo pakalnu ainava atgādina slaveno bērnu TV seriālu. Tūkstošs salu skatu laukums (Pulau Seribu) – iespaidīgākais panorāmas skats Nusa Penidā ar izrobotām klintīm un saliņām. Atuh Beach un Diamond Beach – gleznains Nusa Penidas stūrītis, kur divas balto smilšu pludmales ieskauj varenas klintis un klinšu saliņas.
Lidojums uz Lombokas salu. 30 m augstais Benang Stokel un 40 m augstais Benang Kelambu ūdenskritums graciozi kā līgavas plīvurs krīt pār zaļojošu klinti. Vairāk nekā 200 gadus senie Narmadas karaliskie dārzi, kas ataino majestātisko Ridžani vulkānu miniatūrā. Lingsar templis un svētie avoti. Divas atpūtas dienas eksotiskajā Lombokas salā ar iespēju doties papildus eksursijās uz salas gleznainākajām piekrastes klintīm un pludmalēm, un Sendang Gile un Tiu Kelep ūdenskritumiem Lombokas džungļos. Atpūtas izbrauciens ar laivu uz koraļļu rifu ielenktajām Gili Meno un Gili Air salām – tās slavu ieguvušas, pateicoties baltām smilšu pludmalēm, kristāldzidrajam ūdenim un krāšņajai zemūdens pasaulei, sniedzot ceļotājiem klusu, tropisku idilli prom no automašīnu gūzmas. Lidojums uz Bali salu.
Ekskursijas Bali salā, vērojot rīsu terases, palmu ieskautas pludmales, vulkānus, zemūdens valstību, hinduistu tempļus, lietus mežus un Bali kultūras šovus. Ubud – Bali salas kultūras centrs un slavenās rīsu terases. Tanah Lot okeāna templis jau kļuvis par salas simbolu un izdaiļo tūristu pastkartītes. Pērtiķu vērošana Svētā Pērtiķu meža džungļos. Senais karaļu dārzs Taman Ayun. Pura Besakih – Bali Mātes templis. Gunung Agung vulkāns. Slavenākā Bali skatu kartiņa – Ulun Danu Bratan peldošais templis. Batur vulkāna un Batur ezera ainavas. Bali Valdnieku ieleja Gunung Kawi – mistiskās un laikmetu līkločos aizmirstās karaļu kapenes. Viena no nozīmīgākajām svētvietām Bali salā – Pura Tira Empul templis ar svētavota baseiniem. Goa Gajah jeb Ziloņu ala – 10. gs. klintī veidota svētnīca, kuras ieeju rotā filigrāni kalta akmens siena. 2 atpūtas dienas Ēdenes dārzā – tropiskajā Bali salā.

Cenā iekļauts:
 lidojumi Rīga – Stambula – Denpasara un Džakarta – Stambula – Rīga; (ekonomiskā klase, 30 kg nododamā bagāža; ēdināšana); lidostu nodokļi;
vietējais lidojums Lomboka - Džakarta; ātrlaiva Bali – Lomboka
aprakstā minētās ekskursijas un transporta pakalpojumi Indonēzijas salās
naktsmītnes (kopā 12 naktis) ****viesnīcās ar brokastīm; divvietīgos numuros ar WC un dušu;
• 7 pusdienas ekskursiju dienās (24.11-28.11 un 30.11-01.12);
grupas vadītāja pakalpojumi; vietējā gida pakalpojumi ekskursiju laikā
veselības apdrošināšana

Par papildu maksu:
• piemaksa par vienvietīgu numuru viesnīcās - 550 EUR;
• personīgie izdevumi;
• vakariņas;
• papildu ekskursijas un ieejas maksa objektos, kuri nav minēti programmā;
• dzeramnauda šoferiem, gidiem un apkalpojošajam personālam ~60 USD.

Detalizētu ceļojuma aprakstu skatīties šeit!

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma