Sicīlija - saules un brīvdienu sala

Kad braucam

Izbraukšana 24.08.2024
Atgriešanās 31.08.2024

Ilgums

8 dienas

Cena

no 895.00
Drukāt!

Atpūta pie Jonijas jūras Giardini Naxos vai ekskursiju programma.

Giardini Naxos – pirmā grieķu kolonija Sicīlijā (734. g. p.m.ē.) savu popularitāti tūristu vidū izpelnījusies, nebūt ne pateicoties nozīmīgām vēstures liecībām, bet gan vienām no labākajām smilšu pludmalēm, rosīgai kūrorta infrastruktūrai – koši saulessargi, saldējumu kafejnīcas, tavernas, veikaliņi, viesnīcas. Viss, lai atpūta būtu izdevusies!
Etna – augstākais aktīvais vulkāns Eiropā (3340 m v.j.l.). Iespēja doties ar pacēlāju līdz nākamajai stacijai, no kuras īpaši Etnas busiņi nogādās līdz vulkāna virsotnei, lai varētu ļauties unikālai pastaigai pa uguns dieva Vulkāna smēdi.
Taormina – visgleznainākā un tūristu visapmeklētākā Sicīlijas pilsēta, kura atrodas uz 204 m augstas klints ar pasakainu skatu uz Jonijas jūras piekrasti.
Katānijas vecpilsētas apskate – Katānijas lielais tirgus ar tam raksturīgo burzmu un kolorītajiem pārdevējiem, Bellīni dārzs, Piazza Stesicoro un romiešu amfiteātris Amfiteatro Romano di Catania, Doma laukums – Katānijas vēsturiskais centrs.
Sirakūzas – viena no nozīmīgākajām antīkās grieķu pasaules pilsētām. Labi saglabājušās grieķu laika celtnes: daļa no Apollona tempļa, grieķu teātris, Arhimēda kaps u. c. Jauka ir arī Ortidžas pussaliņa ar grieķu tempļa vietā celto katedrāli, šaurajām ieliņām, piejūras promenādi.
Kaltadžirone – lieliska vieta, kur, pastaigājoties pa mazajām, senajām ieliņām, izbaudīt keramikas mākslas skaistumu it visur, sākot no slavenajām kāpnēm (Scala di Santa Maria del Monte) līdz pat ielu nosaukumu apzīmējumiem, kafejnīcām, keramikas darbnīcām–veikaliņiem, baznīcām.
Pusdienas lauku saimniecībā Il Drago ne tikai priecēs jūsu garšas kārpiņas, bet arī radīs priekšstatu par vienu no labākajām lauku saimniecībām Sicīlijā.
La Villa Romana del Casale (UNESCO) – viens no pēdējo gadu nozīmīgākajiem arheoloģiskajiem atradumiem, kas pārsteidz ar lielisku un bagātīgu seno romiešu mozaīku kolekciju.
Agridžento Tempļu ieleja (Valle dei Termpli) (UNESCO) – tiek uzskatīts, ka Agridžento ir dibinājuši grieķu kolonisti, kuri to nosauca par Akraga. Tie ir vieni no lielākajiem seno grieķu celtniecības paraugiem ārpus Grieķijas, kas ir vislabāk saglabājušies.
Mītiem un leģendām apvītā Katānijas piekrastes mazpilsētiņa Aci Treca, kura attēlota arī Homēra episkajā poēmā Odiseja. Tieši šeit atrodas vieni no Itālijas slavenākajiem faraglioniem, sauktiem par ciklopu salām.

Cenā iekļauts:
• lidojumi Rīga – Katānija – Rīga (airBaltic), lidostu nodokļi;
• 8 kg rokas bagāža, 23 kg nododamā bagāža;
• transfērs lidosta - viesnīca - lidosta;
• ceļojuma apdrošināšana ar Covid-19 segumu;
• nakšņošana un brokastis 3* viesnīcā;
• grupas vadītājs un vietējais gids.

Par papildu maksu:
• piemaksa par vienvietīgu numuru viesnīcā - 195 EUR;
• 4 dienu ekskursiju programmu – 495 EUR (bērniem līdz 11 g.v. 340 EUR)
• ēdināšana (izņemot brokastis);
• personīgie izdevumi;
• pludmales aprīkojums (saulessargs, zviļņi);
• dzeramnaudas

Detalizētu ceļojuma aprakstu skatīties šeit!

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma