Mazā, jaukā Šveice

Kad braucam

Izbraukšana 28.07.2024
Atgriešanās 03.08.2024

Ilgums

7 dienas

Cena

no 409.00
Drukāt!

1. diena
Un ceļojums sākas...
Agri no rīta - izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Lietuva, Polija. Nakts 3* viesnīcā Polijas teritorijā, Legnices apkaimē.

2. diena
Nekāras upes krastā
Brokastis. Brauciens līdz Vācijas pilsētai Heidelbergai. Iepazīšanās ar pilsētu, kura atrodas Nekāras upes krastos un ir viena no skaistākajām Vācijas pilsētām. Pastaigas laikā redzēsim Svēta Gara baznīcu, ar Neptūna strūklaku rotāto tirgus laukumu, iespaidīgo Nekāras tiltu ar deviņām arkām. Ierašanās viesnīcā. Nakts 2* viesnīcā Milūzas apkaimē.

3. diena
Ezeru un kalnu zeme
Brokastis. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā (par papildus samaksu) uz slaveno Grijēras siera ražotni, kurā varēsiet iepazīties ar slavenā Šveices siera ražošanas procesu, kā arī pienotavas veikalā būs iespēja iegādāties vietējos produktus. Ekskursijas turpinājumā dosimies uz romantisko Šijonas pili, kura paceļas uz klinšainas atradzes Ženēvas ezera austrumu krastā. Šijonas pils bija ne vien galma dzīves centrs, bet arī ieslodzījuma vieta. Tālāk dosimies uz Montrē, ko bieži dēvē par Šveices Rivjēras pērli. Tas ir lepns kūrorts, kas slavens ar mūzikas festivāliem. Montrē apkaimes skaistā daba valdzināja māksliniekus, rakstniekus un mūziķus. Brauciens ar kruīza kuģīti pa lielāko ezeru Alpos - Ženēvas ezeru no Montrē līdz Lozannai. Brauciena laikā varēsim vērot jauku panorāmas skatu uz vīnogulājiem un kalniem. Atgriešanās viesnīcā Milūzas apkaimē.

4. diena
Šveices pilsētu burvībā
Brokastis. Viesnīcas numuru atbrīvošana. Brauciens līdz Šveices galvaspilsētai Bernei. Piedāvājam apskates ekskursiju Bernē vietējā gida pavadībā (par papildus samaksu). Pilsētas simbols - lācis, Pulksteņtornis, Kramgases iela, Sv. Vinčanco katedrāle, pastaiga pa viduslaiku ieliņām ar skaistajām 16.-17. gs. strūklakām un vairākus kilometrus garām arkāžu ejām. Brauciens uz tūristu visvairāk apmeklētāko pilsētu Šveicē - Lucernu, kas atrodas Frīvaldštates ezera krastā. Iepazīšanās pastaiga pa pilsētu. Brauciena turpinājumā dosimies uz Sanktgallenas kantona pilsētiņu Rapersvīli, tā atrodas uz zemesraga, kas iestiepjas Cīrihes ezerā. Nakts 3* viesnīcā Austrijas teritorijā.

5. diena
Dabas veidotais šedevrs un Lihtenšteina
Brokastis. Piedāvājam doties izbraukuma ekskursijā (par papildus samaksu). Iepazīsimies ar vienu no Šveices noslēpumiem. Dosimies uz šokolādes zemi – Schoggi land, kur iepazīsimies ar šokolādes ražošanu un varēsim to degustēt. Reinas ūdenskritums - varenākais Eiropā. Izbaudīsim milzīgās ūdens masas varenību un neapturamību. Brauciens uz Lihtenšteinu - vienu no mazākajām un bagātākajām valstīm Eiropā. Apskatīsim tās galvaspilsētu Vaducu, kur dosimies braucienā ar tūristu vilcieniņu. Vīna degustācija firsta vīna pagrabos. Atgriešanās viesnīcā Austrijas teritorijā.

6. diena
Swarovski kristālu žilbums
Brokastis. Insbruka atrodas pašā Austrumalpu centrā un divreiz ir bijusi ziemas olimpisko spēļu mājvieta. Brauciens uz leģendāro muzeju - viena no atmiņā paliekošākajām ekskursijām. Pazīstamāko dizaineru, kas strādājuši austriešu arhitekta Andrē Hellera vadībā, darinājumi „Swarovski kristālu pasaulē” pārsteidz ar oriģinalitāti un skaistumu. „Swarovski kristālu pasaulē” cilvēks jūtas kā iegrimis skaistā sapnī par daiļo. Jums būs iespēja iegādāties neaizmirstamas, jaukas dāvaniņas saviem mīļajiem. Nakts 2* viesnīcā Čehijas teritorijā, Ostravas apkaimē.

7. diena
Mājās ir vislabāk!
Brokastis. Laiks ceļā. Vēlu vakarā, naktī - ierašanās Rīgā.

Cenā iekļauts:
• brauciens ar tūrisma klases autobusu;
• transporta un ceļa izdevumi;
• nakšņošana un brokastis 2* vai 3* viesnīcās, viesu namos pēc programmas, divvietīgos un trīsvietīgos numuros ar ērtībām (WC, duša/vanna numurā);
• brokastis (*paredzētais brokastu laiks no plkst. 7.00-8.00, brokastu laiks tiek noteikts pēc ierašanās naktsmītnē, pēc grupas vadītāja norādījuma)
• grupas vadītāja pakalpojumi.

Par papildu maksu:
• piemaksa par vienvietīgu numuru viesnīcā - 185 EUR;
• piemaksa par papildvietu autobusā - 205 EUR;
• ieejas biļetes muzejos, izklaides pasākumos;
• pilsētas sabiedriskais transports;
• AAS „BALTA” medicīniskā apdrošināšana - no 6,30 EUR;
• izbraukuma ekskursija Ezeru un kalnu zeme  - 45 EUR;
• izbraukuma ekskursija „Dabas veidotais šedevrs un Lihtenšteina” - 45 EUR;
• pilsētu nodokļi (city tax) no 1,50 līdz 12 EUR par nakti no personas.

Pilna izbraukuma ekskursiju paketes cena (bez ieejas biļetēm) 90 EUR.
Iegādājoties pilno izbraukuma ekskursiju paketi pirms ceļojuma, cena pieaugušajiem - 80 EUR, bērniem līdz 14 g. v. - 65 EUR.
Ieejas biļetes nav iekļautas izbraukuma ekskursijas cenā un tiek apmaksātas uz vietas.

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma