Mani ceļojumi

Dienvidāfrika, Svazilenda un apbrīnojamā Reinjonas sala

Kad braucam

Izbraukšana 02.10.2024
Atgriešanās 16.10.2024

Ilgums

15 dienas

Cena

no 4495.00
Drukāt!

Lidojums Rīga – Keiptauna un Johannesburga – Rīga
Keiptauna
– Dienvidāfrikas parlamentārā galvaspilsēta maģiskā Galda kalna pakājē. Labās Cerības rags – mītiem un nostāstiem apvīta vieta. Pingvīnu kolonija pie Boulderas pludmales. Groot Constancia – vecākā vīna darītava Jaunajā pasaulē un slavenākā Dienvidāfrikā, vīnu degustācija. Neskartā un mežonīgā Dienvidāfrikas piekraste.
Lidojums  Keiptauna – Johannesburga .
Svazi cilts ciemats un dejas Svazilendā. Pusotras dienas safari ar džipiem Āfrikas vecākajā dzīvnieku rezervātā – Krīgera nacionālajā parkā, kur vara un noteikšana pieder dzīvniekiem. Ainaviskais Panorāmas ceļš – ūdenskritumi, God’s Window kraujas skati un neparastie klinšu baseini Bourke’s Pothholes. Blyde upes kanjons – viens no Āfrikas dienvidu daļas iespaidīgākajiem skatiem!
Lidojums Johannesburga – Reinjona – Johannesburga.
Reinjonas skatu kartīte – Takamakas aiza, pār kuras sienām graciozi gāžas ūdens. Pasakaini zaļo kalnu un klinšu skati Cirque de Mafate un Cirque de Salazie kalnu amfiteātros . Slavenais Piton de la Fournaise – viens no aktīvākajiem un interesantākajiem vulkāniem pasaulē. Plaine de Sables vulkāniskais plato ar Mēness ainavām. Varenais Riviere des Remparts kanjons. Bebour aizvēsturiskais tropu mežs ar ainavām gluži kā no juras laikmeta. Kreolu arhitektūras stilā būvētā Reinjonas galvaspilsēta Saint-Denis. Atpūtas diena Reinjonas salā pie Indijas okeāna. Iespēja doties iespaidīgā lidojumā ar helikopteru, vērojot Reinjonas dabas brīnumus no putna lidojuma, un ekskursijā uz pēdējo no varenajiem kalnu cirkiem – Cirque de Cilaos .

Cenā iekļauts:
• lidojumi Rīga – Capetown; Johannesburg – Rīga; (caur Stambulu, ekonom. klase; 30 kg nododamā bagāža; ēdināšana); lidostu nodokļi
• 3 reģionālie lidojumi Capetown - Johannesburg un Johannesburg - Reinjona - Johannesburg; transporta pakalpojumi (tūristu autobuss)
• naktsmītnes saskaņā ar aprakstu: ***viesnīcas ar brokastīm; divvietīgos numuros  (kopā 11 naktis)
• 7 vakariņas Dienvidāfrikā (03.10.-05.10 un 11.10.-14.10.)
• ieejas maksa ceļojuma programmā minētajos apskates objektos
• grupas vadītājas un vietēja gida pakalpojumi
• DĀR vairākkārtējās vīzas izmaksas; veselības apdrošināšana

Par papildu maksu:
• piemaksa par vienvietīgu numuru viesnīcās - 895 EUR;
• ieejas maksa izklaides vietās, muzejos un apskates objektos, kuri nav iekļauti ceļojuma programmā vai minēti kā papildus;
• pusdienas, personīgie izdevumi; transports Keiptaunā brīvajā laikā;
• dzeramnaudas ~90 EUR.

Detalizētu ceļojuma aprakstu skatīties šeit!

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!