Eksotiskie ceļojumiSeišelu salas (2024)

✈17.03.2024 (2 vietas)

Zemāk ir tikai daži no pēdējā brīža piedāvājumiem. Ir pieejami arī citi izlidošanas datumi un viesnīcu piedāvājumu klāsts ir liels,  dažādām gaumēm.

Lidojuma ilgums

~16 h no Rīgas

Laika starpība

+1 h

Vidējā gaisa temperatūra

27-28°C

Labākais apmeklējuma laiks / sezona

decembris - marts

Valūta

SCR - Seišelu salu rūpijas

Seišelu salas ir viens no pasaulē gleznainākajiem eksotiskajiem galamērķiem. Seišelu arhipelāgu veido vairāk nekā simts koraļļu un granīta salas Indijas okeānā pie Āfrikas dienvidaustrumu krasta. Seišelu salas par ceļojuma galamērķi bieži izvēlas zemūdens sporta cienītāji, jo šeit sastopamas 100 koraļļu sugas, savdabīgi gliemežvāki un tropiskas zivis, kuru krāsas gluži vai apžilbina. Arī virs ūdens gaida ne mazums izklaides iespēju, piemēram, ūdensslēpošana un vindsērfings, bet makšķerēšanas mīļotājiem šī ir vieta, kur piepildās sapņi. Asu izjūtu cienītājiem tiek piedāvāti lidojumi ar deltaplānu un paraseilinga nodarbības. Azartspēļu cienītājiem šeit ir pieejami kazino, bet turīgākie ceļotāji var nomāt jahtas un kuterus, kā arī apceļot skaistākos atolus.

Ieceļošanas noteikumi un vīzas
Jāreģistrējas un jāsaņem atļauja ieceļot https://seychelles.govtas.com/
Reģistrējoties jānorāda turp un atpakaļceļa informācija, apmešanās vietas rezervācija uz visu ceļojuma laiku, kā arī pietiekamu finanšu līdzekļu dati. Dokumentu izskatīšanas laiks aizņem 12 stundas. Saņemtā atļauja jāuzrāda izvēlētās lidsabiedrības apkalpojošam personālam pēc pieprasījuma, kā arī ieceļojot.

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!