Mjanmas dārgumi- senā Birma

Kad braucam

Izbraukšana 11.11.2020
Atgriešanās 22.11.2020

Ilgums

12 dienas

Cena

no 2195.00
Drukāt!

Lidojums Rīga – Bangkoka – Mandalaja.
Mandalaja – Mjanmas pēdējo karaļu pilsēta, Mahamuni Pagoda, skats uz pilsētu un Kuthodav tempļa kompleksu no Mandalajas kalna, Shwenandaw klosteris ar filigrāniem koka grebumiem. Antīkā Augšējās Birmas galvaspilsēta Inwa . Senā karaļu mītne Amarapura jeb Nemirstīgo pilsēta. Birmas pastkarte – maģisks saulriets pie 200 gadu vecā U Bein tīkkoka tilta. Saigaing – bijusī Šānu karalistes galvaspilsēta un viens no nozīmīgākajiem reliģiskajiem centriem Mjanmā.
Pilnas dienas kruīzs ar prāmi pa leģendāro Irrawaddy upi, kuras krastos var redzēt patieso Mjanmas dzīvi. Viens no cilvēces grandiozākajiem arhitektūras kompleksiem Bagana (Pagana): dižākā Birmas galvaspilsēta ar iespaidīgām tempļu drupām vairāku desmitu kvadrātkilometru platībā, saukta par tūkstoš pagodu pilsētu . Lidojums Bagana – Heho (Inle ezers) . Inle ezers – skaists, apkārtējo kalnu ieskauts neskartas dabas stūrītis, kur vietējie piekopj savu īpatnēju zvejošanas veidu un vēl savdabīgāku airēšanas stilu – ar vienu kāju. Peldošais tirgus un peldošie dārzi. Pindajas ala – budistu svētnīca. Fotogēniskais Kakku pagodu mežs ar 2478 senām stupām – viens no iespaidīgākajiem arhitektūras ansambļiem Mjanmā, kas pavisam nesen atvērts ārzemju ciemiņiem.
Lidojums Heho – Jangona.
Jangona – bijusī koloniālā britu Rangūna – pasaulslavenā, ar 60 tonnām zelta apzeltītā Shwedagon pagoda, Gulošā Budas templis, Kandawgyi ezers ar karalisko baržu un ielu tirdzniecība Bogyoke tirgū.
Lidojums Jangona – Bangkoka – Rīga.
Nākamais ceļojums ne agrāk kā 2022. gadā! 

 

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!