Dienvidvjetnama un tropiskās Con Dao salas - no Indoķīnas kalniem un ūdenskritumiem līdz Mekongas deltai un atpūtai Klusā okeāna arhipelāgā

Kad braucam

Izbraukšana 13.01.2025
Atgriešanās 27.01.2025

Ilgums

15 dienas

Cena

no 2595.00
Drukāt!

Lidojums  Rīga – Saigona – Rīga .
Mui Ne – kolorītā osta, Sarkanās kāpas, slavenās Baltās kāpas, kas kā mirāža paceļas zaļajā Vjetnamas apvidū, un neparastais  Pasaku avots  (Fairy Spring), kas pārsteidza ar neparastiem klinšu veidojumiem. Bijušais franču koloniālā perioda kalnu kūrorts-stacija  Dalata, kur eiropieši glābās no vasaras svelmes.  Crazy House  – viena no dīvainākajām ēkām Āzijā, kas atgādina noburtu pasaku namu milzīga koka veidolā. Lielākais un skaistākais no Dalatas dārziem un parkiem –  Ziedu un parku pilsēta .

Ekstravagantā  Linh Phuoc  pagoda  ar 49 m garo, flīzēm klāto drakonu. Datanlas ūdenskritums.
Brauciens ar džipu  Langbiang kalnā, no kura paveras skaistākais skats pār Dalatas ezeriem un kalniem. 
Kinh minoritātes ciema apmeklējums, kuru interesantākā iezīme ir iespaidīgo  Rong  māju  veidošana uz pāļiem. Vakars pie kalnu minoritātes ar vakariņām, dejām un vietējās dziras  Can  degustēšanu.
Krāšņākais ūdenskritums Vjetnamā – 40 m augstais un 100 m platais  Pongour Falls . 90 m augstais  Dambri ūdenskritums , kas gāžas lietusmežiem klātas aizas ielokā. 

Saigona (Hošimina)  – kādreizējās Dienvidvjetnamas galvaspilsēta, joprojām valsts lielākā pilsēta, tikpat viesmīlīga un ar intensīvu naktsdzīvi kā amerikāņu laikos... 
Cu Chi  – tūristu apskatei saglabāti bijušie partizānu tuneļi (kopgarums ap 200 km!) pie Saigonas, patiesi neaizmirstami iespaidi par Vjetnamas karu. 

Mekongas delta  – viena no pasaules varenākajām upēm radījusi plašu deltu, kuras kanālos, attekās un pietekās dzīvo vietējie iedzīvotāji, kas piemērojušies apstākļiem. Izbraucieni ar laivām pa kanāliem.  Cai Rang  peldošais tirgus  – Āzijas eksotika un kolorīts visā savā krāšņumā!
Lidojums  Saigona – Con Dao  salas  – Saigona .

Con Dao  (Kondao) salas  – tropisks un ļoti nomaļš, 15 salu arhipelāgs Dienvidķīnas jūrā, kas ilgu laiku ceļotājiem bija nesasniedzams. Tikai lielākā no salām,  Con Son , ir apdzīvota, piedāvājot salas viesiem gaišu smilšu pludmales, idilliskus līčus un lietusmežiem klātus pakalnus. Izbrauciens ar laivu pa neskarto un kalnaino  Con Dao  salu  arhipelāgu, apmeklējot mazās saliņas ar klinšu ieskautām pludmalītēm un izcilām snorkelēšans vietām… Bauda acīm, miesai un garam! Ekskursija par  Con Son  salas gleznainākajām vietām un ieskats skaudrajā pagātnē, kad sala kalpoja kā slepens franču koloniālās varas cietums politiski represētajiem un vēlāk amerikāņu kara cietums.  3 atpūtas dienas   Con Son  salā   pie Dienvidķīnas jūras  Con Dao  arhipelāgā.

Cenā iekļauts:
• lidojums Rīga – Stambula – Hanoja – Stambula – Rīga (ekonomiskā klase), lidostu nodokļi;
• 2 vietējiepārlidojumi;
• naktsmītnes saskaņā ar aprakstu - *** un ****viesnīcās ar brokastīm
(12 naktis, divvietīgos numuros ar WC/dušu);
• 9 pusdienas;
• aprakstā minētās ekskursijas;
• 
grupas vadītāja un vietējo gidu pakalpojumi;
• Vjetnamas vīzas izmaksas;
• veselības apdrošināšana

Par papildu maksu:
• piemaksa par vienvietīgu numuru viesnīcās - 525 EUR;
• personīgie izdevumi;
• ieejas maksa pasākumos un objektos, kuri nav minēti programmā vai minēti kā papildus;
• dzeramnauda šoferiem, vietējam gidam, apkalpojošajam personālam ~40 EUR;
• sabiedriskais transports (taksis, tuk-tuk);
• dzērieni ēdienreizēs,
•  vakariņas.

Detalizētu ceļojuma aprakstu skatieties šeit!

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!