Mani ceļojumi

Kāpēc vecāki izvēlas atpūtu Club Med kūrortos

💖KĀPĒC VECĀKI IZVĒLAS ATPŪTU CLUB MED KŪRORTOS? 💖        
Viss ir vienkārši - pie mums atpūtu bauda gan bērni, gan pieaugušie!

Jautājiet un mēs pastāstīsim par lieliskām atpūtas iespējām gan mazajiem, gan lielākiem bērniem        kūrortos Club Méditerranée.
Club Med izgudroja ne tikai “All Inclusive” sistēmu, bet arī bērnu klubus. Club Med var lepoties ar vairāk nekā 40 gadus ilgu pieredzi bērnu aprūpes un izklaides jomā. Gandrīz jebkurā Club Med kūrortā ir pieejami bērnu klubi, kas paredzēti bērniem vecumā no 4 mēnešiem līdz 17 gadiem.        

Pat māmiņas ar pavisam maziem bērniņiem varēs sajusties brīvi un pa īstam atpūtušās! Piemēram, Dominikānas, Meksikas un Spānijas Club Med Baby* klubos (no 4 mēnešiem līdz 2 gadiem), mazuļiem tiek pievērsta īpaša uzmanība: ir atpūtas istabas netraucētam miegam, droša vide rāpošanai un spēlēm, ir viss nepieciešamais mazuļu aprūpei. Dienā bērniem tiek piedāvātas nodarbības smalkās motorikas attīstīšanai. Tiem, kuri jau mācās staigāt, tiek organizētas spēles domāšanas, koordinācijas un radošuma attīstīšanai. Savās pirmajās mūzikas nodarbībās mazuļi varēs sajust ritmu un apgūt vienkāršas deju kustības.          

Aktivitātes tiek izvēlētas atbilstoši bērna vecumam un iemaņām, bet mūsu G.O. ( Gentils Organisateurs -      rūpīgie organizatori) vienmēr ir gatavi palīdzēt apgūt jaunas lietas!         

Bērnu klubos Petit Club Med* bērni no 2 līdz 3 gadiem aktīvi pavada laiku, iepazīstot pasauli caur spēlēm. Katra diena nāk ar jaunām izklaidēm un zināšanām.

Club Med Seychelles piedāvā  gleznošanu uz sienām un dārgumu medības, Club Med Punta Cana ir īsta pasaku karaļvalsts, Club Med Miches Dominikānā un Club Med Kani Maldīvu salās piedāvā neaizpirstamo pieredzi - lēcieni uz mini cirka trapeces un  ziedu stādīšana dārzā, Club Med Cancun Yucatan – apslēptās mantas meklētāju jūras piedzīvojumus! Vai arī, iedomājieties sniegotos Alpus! Jūsu četrgadīgais bērns pirmo reizi nostājies uz slēpēm un ar starojošu gandarījumu droši laižas lejā no kalna. Tas ir iespējams ar profesionāla kalnu slēpošanas instruktora palīdzību, un, pats galvenais, tas ir pilnīgi bez maksas!        

Laikā, kad mazuļi ir aizņemti ar savām svarīgajām lietām, vecāki var veltīt laiku sev un pa īstam atpūsties!     

Jums pieejama gan atpūta Zen zonā, kas domāta tikai pieaugušajiem, gan 20 sporta veidi jebkurā Club Med kūrortā. Piedzīvojumu un ekskursiju cienītāji var izpētīt džungļus Seišelu salās, šūpoties debesu šūpolēs Dominikānā vai pastaigāties pa senatnīgajām Marbellas ieliņām (šā kūrorta atvēršana jau vasarā!) Ļaujieties brīvībai, atpūtai un ne par ko neuztraucieties! Jūsu mazuļi būs mūsu speciālistu aprūpē,  kas katram bērnam veltīs uzmanību un mīlestību. Dažos kūrortos, piemēram Club Med Seychelles, pat nevajadzēs mainīt jūsu bērna dienas ritmu, jo vietējais laiks tikai par pāris stundām atšķiras no Latvijas laika.          

Ceļojums ar bērniem var kļūt par lielisku atpūtu visai ģimenei- Club Med kūrorti to ir gatavi pierādīt atkal un atkal!        

PAPILDUS - ĪPAŠAS ATLAIDES ĢIMENĒM AR BĒRNIEM!
• Bezmaksas dzīvošana: slēpošanas kūrortos - bērniem līdz 4 gadiem, pludmales atpūtas kūrortos – bērniem līdz 6 gadu vecumam;
• 50% atlaide dzīvošanai bērniem vecumā no 6 līdz 11 gadiem;
• 20% atlaide dzīvošanai bērniem vecumā no 12 līdz 17 gadiem ārpus skolas brīvlaika;
• Bezmaksas bērnu klubs bērniem vecumā no 4 līdz 17 gadiem - jūsu bērni tiks izglītoti un izklaidēti profesionāla personāla uzraudzībā bez maksas.

Lai saņemtu cenu piedāvājumu -  pastāsti par savām vēlmēm  un mūsu konsultants ar Jums sazināsies.


☎ +371 67 085 001
📩 celojumi@latviatours.lv
💖 Atpūties no sirds ar Latvia Tours! 

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!