Mani ceļojumi

Pēdējās vietas!Pavasaris Indijas Himalajos

Kad braucam

Izbraukšana 11.04.2024- 22.04.2024
2 vietas

Cena

no 1845.00
Drukāt!

Sirreālais  Fantasy Rock  dārzs – Indijas versija par Antonio Gaudi slaveno  Guell parku.  Šimla – britu koloniālā perioda kalnu kūrorts Himalaju priekškalnēs, kas 19. un 20. gs. kalpoja kā Britu Indijas vasaras galvaspilsēta. Greznie 17. gs.  Pinjore dārzi - miera oāze un relaksācijas vieta Mogulu imperatoriem un viņu harēmam.  Pasaules jumts - varenību un absolūtu mieru izstarojošie  Himalaju kalni.
Harmoniskā Himalaju kalnu pilsētiņa  Nagara – Nikolaja Rēriha muzejs-galerija, Nagaras viduslaiku forts un pagodas stilā celtais Tripura Sundari templis.  Vashisht hindu svētie karstie avoti -  bauda miesai un garam. Ciedru koku parks Manali.  Manali Gompa  klosteris – pulcēšanās vieta budistiem no Tibetas, Ladakhas un Nepālas.  Hadimba Devi – nozīmīgākais Kullu ielejas templis. 
Revalsara ezers – svētais ezers kalnos netālu no Mandi pilsētas, kura krastos draudzīgi sadzīvo hinduistu, sikhu un budistu tempļi.  Padmasambhava ala, kurā 20 gadus meditēja Tibetas budisma pamatlicējs  Guru Rinpoche.  Mandi – pateicoties lielajam tempļu skaitam, tā ieguvusi sinonīmu -  Varanasi Himalajos. 9. gs. Baijnath Shiva  hindu akmens templis.  Dharamsala  – vienmēr bijusi atpūtas un meditācijas vieta ceļotājiem, bet no 1959. g. tā ir pasaulē slavena arī kā Tibetas garīgā līdera Dalailamas mītnes vieta.  Dalailamas tempļu komplekss  McLeod Ganj –  Mazā Lhasa. Viegls pārgājiens Himalaju kalnos līdz Bhagsu ūdenskritumam.  Amritsara – viena no senākajām Indijas pilsētām un sikhu galvenā svētvieta. Kolorītā, amizantā un emocijām bagātā  Indijas un Pakistānas robežas slēgšanas ceremonija - Wagah
Nakts vilciens Amritsara - Deli. Brīva diena Deli ar iespēju aplūkot Deli vecpilsētu, jaunuzcelto Akshadram tempļu kompleksu, kādu no sešām Deli senajām galvaspilsētām vai Agru ar vienu no 7 Pasaules brīnumiem - Tadžmahalu.

Cenā iekļauts:
• lidojumi Rīga – Helsinki – Deli – Helsinki – Rīga, lidostu nodokļi (ekonom. klase; 23 kg nododamā bagāža, tālajā reisā ēdināšana); 
• vietējais lidojumss Amritsara - Deli;
transports (autobuss, mazie mikroautobusi kalnos) ceļojuma laikā;
• Indijas vīza;
• veselības apdrošināšana;
• nakšņošana 3* un 4*, kā arī tūristu klases viesnīcās ar brokastīm ;
• 9 vakariņas Indijā (katru dienu izņemot 21.04.)
 ieejas maksa ceļojuma programmā minētajos apskates objektos;
• grupas vadītāja un vietējo gidu pakalpojumi.

Par papildu maksu:
• piemaksa par vienvietīgu numuru viesnīcās - 375 EUR;
• personīgie izdevumi;
• ekskursija pa Deli vai uz Agru (21.04.);
• ieejas maksa ceļojuma programmā neiekļautās izklaides vietās, muzejos un apskates objektos;
• dzeramnaudas un tamlīdzīgi maksājumi atbilstoši konkrētās valsts tradīcijām un tūrisma nozares prasībām - vismaz 60 EUR.

Detalizētu ceļojuma aprakstu skatīties šeit

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!