Neapole, Sorento, Amalfi un Kapri sala

Kad braucam

Izbraukšana 21.09.2024
Atgriešanās 28.09.2024
  • 21.09.2024 - 28.09.2024
  • 05.10.2024 - 12.10.2024

Ilgums

8 dienas

Cena

no 1295.00
Drukāt!

Iespēja baudīt itāļu nacionālo virtuvi, limončello un īsti dienvidniecisku gaisotni!

Lidojums Rīga – Roma – Rīga.
Neapole –visintriģējošākā no Dienviditālijas pilsētām, Kampaņjas reģiona galvaspilsēta: Piazzadel Plebescito jeb pilsētas centrālais laukums, San Frančesko di Palolo baznīca, karaļpils un lielākā operas teātra ēka Itālijā. Pilsēta, kura pieredzējusi daudzu civilizāciju uzplaukumu un norietu, tādēļ pilsētas vēsturiskais centrs ir iekļauts UNESCO sarakstā.

Kazertas pils – Palazzo Reale tiek dēvēta par Itālijas Versaļu. 1000 istabas, milzīgas kāpnes, grezni karaļa apartamenti un iespaidīgais parks ar skulptūrām un strūklakām šodien atklāj karaliskās ieceres grandiozo vērienu.

Pompeji – no Vezuva vulkāna pelniem atraktā, labi saglabājusies seno romiešu pilsēta atklāj mums 1.gadsimta sadzīvi, parašas un tikumus visā pilnībā. Vezuvs – 1279 m augstais, vēl dzīvais vulkāns un brīnišķīgā panorāma uz Neapoles līci.

Sorento– Itālijas dienvidu pilsēta ar raksturīgo vakara kņadu, raibu raibajiem un viesmīlīgajiem veikaliņiem, kafejnīcām un tavernām.

Amalfi piekraste Sorento pussalas dienvidos ir pilnīgi atšķirīga no tās ziemeļu stāvkrasta. Stāvajās, ar bugenvilijām un akācijām noaugušajās nogāzēs, šauru serpentīnu izlocīto ieliņu malās, gandrīz vai uz klinšu malas pieķērušās kā nelielas putnu ligzdas ārkārtīgi skaistās pilsētiņas – Pozitāno, Amalfi... Brauciens ar kuģīti līdz Amalfi - pilsētai, kas devusi vārdu UNESCO sarakstā iekļautajai anaviskajai piekrastei. Dienviditālijas dvēseli izprast palīdzēs tik labi zināmās dziesmas O Solemio! Funiculifunicula un, protams, karstasinīgā tarantella, apmeklējot muzikālo izrādi.

Kapri sala – maigais Vidusjūras klimats dara krāšņu augu valsti īpaši pavasara ziedonī. Iespēja apbraukt apkārt salai, novērtējot jūras radītos grotas. Ar funikulieri var doties uz salas augstāko punktu Monte Solaro (589 m), lai baudītu mieru un plašu panorāmu uz Neapoles līci un Sorento. Tūristus sala vilina ar slavenā zviedru ārsta, mākslas estēta Aksela Muntes Sanmikelas villu Anakapri kalnu ciematiņā.

Ieejas biļetes Pompejos un ekskursiju uz Vezuvu jāpiesaka un jāapmaksā pirms ceļojuma!

Cenā iekļauts:
• lidojums Rīga – Roma – Rīga (ekonomiskā klase);
• 23 kg nododamā bagāža, 8 kg rokas bagāža;
viena vieta komfortablā autobusā ceļojuma laikā;
brauciens ar kuģi uz un no Kapri salu ;
nakšņošana un brokastis  3*/4* viesnīcās, divvietīgos numuros ar dušu un WC;
veselības apdrošināšana ar covid-19 riska segumu;
 grupas vadītāja-gida pakalpojumi.

Par papildu maksu:
 piemaksa par vienvietīgu numuru viesnīcās - 200 EUR;
• ieejas maksa ceļojuma programmā minētajos apskates objektos;
• pusdienas, vakariņas;
• personīgie izdevumi;
• dzeramnauda.

Detalizētu ceļojuma aprakstu skatīties šeit!


Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!