Lidojums nav iekļautsClub Med Cefalù (Sicīlija, Itālija), Exclusive Collection

Kad braucam

Izbraukšana 27.04.2024- 30.05.2025
cena vienai personai

Cena

no 1720.00
Drukāt!

  👉 Tikai pie Latvia Tours! Ekskluzīvi piedāvājumi Club Méditerranée kūrortiem! Latvia Tours ir vienīgais oficiālais franču ekskluzīvo kūrortu zīmola Club Méditerranée pārstāvis Latvijā un Lietuvā.

• Avanss tikai 100 eiro no viena ceļotāja, pilna apmaksa 45 dienas pirms izbraukšanas.          
                     

    thumbnail_download.png (4,27 KB)  

Club Med Cefalù  

Leģendārais Club Med Cefalù durvis vēra 2018. gada vasarā un kļuva par pirmo 5🔱kūrortu Eiropā. Tieši šeit, akmeņainas klints virsotnē, starp ziedošiem dārziem jūs atklāsiet Sicīlijas patieso šarmu.

Pamostieties privātajā villetā un dodieties uz krastu, lai sāktu savu dienu Vidusjūras viļņos. Brauciens ar kajaku, snorkelēšana, joga uz airu dēļa, burāšana... Izbaudiet sportu un pēc tam iepazīstiet tipisko Sicīlijas pilsētu Čefalu. Ko tālāk? Atklājiet gardēdi sevī, baudot autentiskus itāļu virtuves ēdienus Palazzo Gourmet Lounge un dejojot līdz rītam, tieši zem zvaigznēm!

Club Med Cefalù aizņem 14 hektāru lielu akmeņainu zemesragu Sicīlijas salas ziemeļos, Čefalu līcī pretī Čefalu pilsētai.

Club Med kūrorta centrs ir vēsturiskā (XVII gs.) trīsstāvu Palazzo ēka (Il Palazzo). Tajā atrodas bārs-restorāns Gourmet Lounge. Palazzo ir arī paviljons itāļu mākslas izstādei. Apmeklētāji var brīvi staigāt pa šo trīsstāvu ēku kā savās mājās, izbaudot komforta atmosfēru un atklājot jaunus kuriozus, kas slēpjas tās telpās un anfilādē. Palazzo pirmajā stāvā dominē kulinārijas māksla, ko pārstāv dažādi gardumi Sicīlijas baroka stilā, vienkārši un izsmalcināti.
Otrais stāvs ar mājīgajām telpām ir veltīts dzejai un literatūrai. Trešais stāvs ir buduārs, kas piepildīts ar relaksācijas un vientulības atmosfēru.

Restorānā Club Med Cefalù tiek pasniegti ļoti populārā itāļu šefpavāra Andrea Bertona ēdieni, kas ir Monte Albano ciemata dzimtene Udīnes provincē. Viņš ir pazīstams ar saviem pētījumiem par tipiskiem itāļu ēdieniem un to atkārtotu gatavošanu mūsdienīgā garā ar eleganci un vienkāršību. Starp milzīgo balvu kolekciju, ko šefpavārs ir savācis, ir četras Michelin zvaigznes, ko saņēmuši viņa restorāni.

Veidojot Carita SPA centru, dizainere Sofija Žakmina iedvesmojusies no Alkantaras aizas un tās bazalta iežiem. SPA nomierinošā atmosfēra palīdz iegrimt sevī.

Sicīlija ir lielākā no Vidusjūras salām. Netālu no Club Med Resort ir daudz atrakciju:
Čefalu vēsturiskais centrs: atrodas 1 km, tas ir aptuveni 5 minūšu brauciena attālumā vai 35 minūšu gājienā pa 4 km garo piekrastes taku.
Palermo: 98 km (1 stunda 30 minūtes ar automašīnu)
Katānija: 175 km (3 stundas ar automašīnu)
Mesīna: 180 km (3 stundas ar automašīnu)

! Club Med Cefalù nav bērnu klubu, bērni tiek uzņemti no 8 gadu vecuma.

-> DETALIZĒTA INFORMĀCIJA PAR KŪRORTU

Club Med "all inclusive" cenā iekļauts:
📌nakšņošana dažāda komforta līmeņa numuros. Cena ir atkarīga no izvēlētā numura kategorijas;
📌trīsreizēja ēdināšana un dzērieni kūrorta restorānā (alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni);
📌aktīvās atpūtas iespējas - buru sports apmacība, kayking, padlboarding, teniss, volejbols, futbols. Rāmāku aktivitāšu cienītājiem - jogas nodarbības, hiking apmacība, loka šaušanas skola, petanks, fitness, ūdens aerobika, loka šaušanas skola
📌snorkolēšana;
📌plaša vakara izklaides programma - dzīvie šovi, koncertprogrammas, tematiskie vakari.

Par papildu maksu:
📌niršana ar akvalangu;
📌ekskursijas;
📌speciālie kursi un materiāli mākslas radošajām aktivitātēm;
📌veselību atjaunojošas un skaistumkopšanas procedūras, ķīmiskā tīrītava, šampanietis un elites alkoholiskie dzērieni;
📌vīzas (ja nepieciešams);
📌transfers;
📌ceļojumu apdrošināšana;
📌lidojums turp/atpakaļ.

CENAS IR DINAMISKAS/ PĒC PIEPRASĪJUMA.
Lai saņemtu labāko cenu piedāvājumu, aizpildiet augšā kontaktformu "SAŅEMT PIEDĀVĀJUMU" un mūsu konsultants ar Jums sazināsies.

💖 Atpūties no sirds ar Latvia Tours!

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!