Mani ceļojumi

ČarterceļojumiKuba - Havana (2024)

✈31.03.2024 (10 vietas)

Zemāk ir tikai daži no pēdējā brīža piedāvājumiem. Ir pieejami arī citi izlidošanas datumi un viesnīcu piedāvājumu klāsts ir liels,  dažādām gaumēm.

Lidojuma ilgums

~11 h no Rīgas

Laika starpība

-7 h

Vidējā gaisa temperatūra

21-28°C

Labākais apmeklējuma laiks / sezona

novembris - aprīlis

Valūta

CUP - Kubas peso

Kuba  sala starp Karību jūru un Atlantijas okeānu Ziemeļamerikas dienvidos. Uz Kubu var doties tikai atpūsties un priecāties  sākt dienu ar tūri pa Havanu antīkā amerikāņu kabrioletā, noprovēt īstu Kubas cigāru un malkot Kubas rumu, vakarā vērot saulrietu skaistā smilšu pludmalē un pēc tam apmeklēt ballīti salsas, rumbas un mambo ritmos.

Varadero ir viena no populārākajām kūrortu zonām visā Kubā un pat visā Karību jūras reģionā. Uz šaurā raga esošais kūrorts priecē atpūtniekus ar 21 km garām fantastiskām pludmalēm un debeszilu, kristāldzidru ūdeni. Vēl viena Varadero priekšrocība ir salīdzinoši nelielais attālums no Havanas. Aptuveni 150 km attālumu līdz Havanai un lidostai ir iespējams veikt ar autobusu vai automašīnu aptuveni 2,5-3 stundu laikā.
Pēdējo gadu laikā Varadero strauji paplašinās un dod manāmu pienesumu Kubas ekonomikai. Kūrortu zonā, jūras krastā, balto smilšu pludmaļu tuvumā atrodas vairāk nekā 60 viesnīcas. Visas viesnīcas piedāvā "viss iekļauts" ēdināšanu.
Katru gadu tiek bagātināts kūrorta izklaides iespēju klāsts – no populārās kaitošanas līdz niršanai koraļļu rifos, no makšķerēšanas līdz izbraucieniem ar buru laivu.
Varadero pilsētiņai trūkst vēstures gara, bet, neskatoties uz to, šeit atradīsiet gan muzejus un galerijas, gan izklaides vietas, bārus un kafejnīcas, kā arī suvenīru, cigāru un ruma veikaliņus. Šeit jūs sagaidīs kubiešu tradicionālā virtuve, salsa, kabarē, diskotēkas, kā arī iespēja vienkārši un mierīgi atpūsties palmu ieskautā pludmalē.
Dabas mīļotājus Varadero tuvumā gaida zaļojošās džungļu takas un ekskursija alās. Varadero atrodas viens no diviem Kubas golfa klubiem, kas ir domāts ne tikai profesionāļiem, bet arī iesācējiem.
Varadero ir kūrorts, kas attaisno savu pasaules slavu.

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!