Kvalitatīvs un pārsteidzošs atpūtas piedāvājums - Club Med

Mūsdienu pasaulē ģimenes vērtības ir svarīgākas kā jebkad agrāk, tāpēc neaizmirstamas brīvdienas kopā ar ģimeni vietās, kur tā ir nevis vienkārši atpūta, bet gan labi saplānota un organizēta atpūta - ir ārkārtīgi svarīgas. Labākie tūroperatori zina, ka pilnvērtīgai atpūtai ir svarīgi piedāvāt ne tikai kvalitatīvus viesnīcu numurus, bet arī organizēt saistošus sporta un kultūras pasākumus visai ģimenei.

thumbnail_visu-pano-guide-nature-couple-hotel-chec_e107_006.jpg (49,84 KB)

Club Mediterranee (Club Med) ir "viss iekļauts" atpūta kūrortos, kas atrodas piecu kontinentu 68 gleznainākajās un ekoloģiski tīrākajās vietās. Club Med nozīmē dažādu sporta veidu pieejamību, ar kvalificētiem instruktoriem dažādiem dalībnieku spēju līmeņiem; šeit ir bērnu un pusaudžu klubi ar pieredzējušiem pedagogiem; tas ir dažādu valstu nacionālo ēdienu piedāvājums, kas mainās katru dienu; tie ir masāžas saloni un SPA programmas, un daudz, daudz kas cits...

Mēs varam piedāvāt visaugstākās kvalitātes atpūtu visu vecumu tūristiem - no bērniem līdz senjoriem. Medusmēneša ceļojums, brīvdienas ģimenēm ar bērniem, ceļojums uz eksotisku valsti - tas nebūt nav viss, ar ko spēj iepriecināt Club Med piedāvājums. Cilvēki, kuri ceļo kopā ar Club Med, ir gatavi  šeit izmēģināt ko jaunu un atvest no atvaļinājuma īpašas atmiņas un iespaidus.

thumbnail_sport.jpg (48,18 KB)


Dažkārt  cilvēkiem ir stereotipi par “viss iekļauts” konceptu, bet Club Med kūrortos ir cita līmeņa “viss iekļauts”. Club Med ir franču uzņēmums, un mazliet Francijas ir jūtams ikkatrā viesnīcā - nedaudz art de vivre  (fr. - māksla dzīvot). Tas nozīmē ne tikai lielisku ēdienu, nakts izklaides, bet arī visplašāko sporta veidu izvēli -  vairāk nekā 60 dažādas nodarbības ar augstākā līmeņa treneriem. Vasaras kūrorti piedāvā nodarbības ar instruktoriem ūdensslēpošanā, vindsērfingā, veikbordā, burāšanā un pat golfā - tas viss jau ir iekļauts cenā. Varat nokārtot arī  niršanas apmācības sertifikātu, iemācīties šaut loku, spēlēt tenisu, kopā ar Cirque du Soleil  pirmo reizi mūžā izmēģināt trapeci un batutu lielajā kūrorta cirka zonā.

thumbnail_ski_small.jpg (29,22 KB)


Slēpošanas brīvdienas viesnīcās ar "all inclusive" ir liels retums, bet Club Med piedāvājumā ir vairāk nekā 15 viesnīcas Alpos - Francijā, Itālijā un Šveicē, visas ar premium līmeņa "all inclusive". Cenā iekļauta    ski-pass, slēpošanas un snovborda instruktori pieaugušajiem un bērniem visiem slēpošanas līmeņiem, franču virtuves maltītes, turklāt katru nedēļu - vakariņas ar austerēm,   foie gras  vai omāriem. Ēdienreizes papildina franču vīni, labs alkohols un kafija. Pēc slēpošanas viesnīcas personāls jūs sagaidīs ar karstvīnu, uzkodām, skanēs mūzika - lieliska atmosfēra, lai no brīvdienām gūtu maksimāli labas emocijas un iespaidus. Pēc vakara slēpošanas – aperitīvs bārā, vakariņas, atsevišķas izklaides programmas bērniem un pieaugušajiem, diskotēka.

Club Med piedāvā ne tikai īpašu un savu “Viss iekļauts” sistēmu, bet arī pārsteidzošu bērnu klubu koncepciju - mums ir vairāk nekā 40 gadu pieredze bērnu aprūpē un atpūtas organizēšanā, gandrīz visos kūrortos ir pieejami bezmaksas klubi bērniem no 4 līdz 17 gadu vecumam. Club Med kūrortos varat baudīt brīvdienas, kamēr jūsu bērni atstās numuros telefonus un planšetes, un sportos vai nodosies izglītojošām spēlēm kopā ar profesionālu viesnīcas personālu.

thumbnail_visu-pano-guide-enfant-jeux-plage-carc_g208_061.jpg (58,05 KB)

Ģimenēm ar bērniem ir arī īpaša atlaižu sistēma izmitināšanai:
• bezmaksas nakšņošana slēpošanas kūrortos bērniem līdz 4 gadiem, pludmales kūrortos - līdz 6 gadiem;
• 50% atlaide pludmales kūrortos bērniem no 6 līdz 11 gadu vecumam;
• 20% atlaide pludmales kūrortos bērniem no 12 līdz 17 gadu vecumam.
Pastāvīgajiem Club Med klientiem piedāvājam Lojalitātes programmu, kas paredz punktu uzkrāšanu un  dažādas privilēģijas pakalpojumiem viesnīcās.


Jums ir iespēja iegādāties ceļojumu iepriekš ar ievērojamu atlaidi. Jūs varat ievērojami ietaupīt ziemas ceļojuma izmaksas, ja rezervējat atpūtu slēpošanas kūrortā tieši tagad. Joprojāmir iespējams iegādāties ceļojumu ar atlaidi arī pludmales atpūtai - gan eksotiskajās, gan Eiropas valstīs. Ar Club Med jūs varat atpūsties jebkurā pasaules vietā 365 dienas gadā.

Club Med īpašā atmosfēra kūrortos, iespējams, ir galvenais iemesls, kāpēc viesi ierodas atpūsties šeit atkal un atkal. Club Med - tas ir stāsts par veselīgu dzīvesveidu, ģimeni un sportu, par tiem, kas mīl dzīvi, mīl ceļot, atver jaunus apvāršņus, apgūst ko jaunu, uzkrāj atmiņas un sasniedz jaunas virsotnes.

Ar Club Med jūsu brīvdienas būs neaizmirstamas un patīkamiem iespaidiem bagātas!

...

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!