Top 10 saulaini galamērķi medusmēnesim

Daudziem jaunlaulātajiem medusmēnesis ir dzīves nozīmīgākais ceļojums, tādēļ ir svarīgi izvēlēties īsto galamērķi. 2020. gadā daudzi pāri dosies eksotiskos medusmēnešos, tādēļ piedāvājam TOP 10 saulainus galamērķus šī gada kāzu ceļojumiem.

00-story-image-amalfi-coast-italy-travel-guide-1024x688_1_.jpg (25,37 KB)

AMALFI PIEKRASTE ITĀLIJĀ

Tas nebūt nav pārsteigums, ka Amalfi piekraste Itālijā ir viens no populārākajiem medusmēneša galamērķiem pāriem no visas pasaules. Mēs varam būt laimīgi, ka dzīvojam Eiropā, un šī Itālijas pērle mums atrodas salīdzinoši nelielā attālumā. Amalfi piekraste ir kā radīta medusmēnesim – galvu reibinoši skati, kalnu serpentīni, skaisti piejūras ciematiņi un tirkīzzils Vidusjūras ūdens. Šī Dienviditālijas piekraste tiek dēvēta par vienu no skaistākajām vietām visā pasaulē
Iesakām izbaudīt vienu no krāšņākajām Amalfi piekrastes vietām - Kapri -, kā arī apskatīt Zilo grotu – alu, kurā kristāldzidrs ūdens mirguļo teju neticami dzidros toņos.


fg-1024x514_1.jpg (19,42 KB)

BALI, INDONĒZIJA

Medusmēnesis Bali ir daudzu jauno pāru sapnis, un tas nepārsteidz, jo Bali patiešām ir vieta, kas rada patiesas brīvības un kaislības sajūtu. Bali piedāvā ne tikai neskartas pludmales, sērfošanu, snorkelēšanu un citas ūdens izklaides, bet ir arī pilna ar kultūru, mākslu, rīsu terasēm un daudziem tempļiem. Un, ne mazāk svarīgi, – Bali var atrast fantatiskas villas un viesnīcas, kas liks aizrauties elpai.

dd-1024x683_1.jpg (18,14 KB)

TAIZEME

Taizemē mīlestību izstaro viss – vienmēr esošā saule, ar rūpību un pēc senām receptēm gatavots ēdiens, arhitektūra, kas apliecina mīlestību pret visu dievišķo un, protams, maģiskie saulrieti. 
Lai baudītu mierpilnu divvientulību, iesakām  apmeklēt paradīzei līdzīgo salu Puketu, kur varēsiet doties intīmās pastaigās pa džungļiem vai pludmali, pēc tam apmeklēt romantiskas vakariņas sveču gaismā vai izbaudīt ekskluzīvu taizemiešu masāžu. Savukārt, Pataija ir slavenākais Taizemes kūrorts, kas piedāvā daudzveidīgas atpūtas iespējas, sākot no zemūdens zvejas, viesošanās varenos tempļos, tropiskos dārzos, līdz pat ziloņu šoviem un izjādēm pa džungļiem. 


w-1-512x171.jpg (19,91 KB)

KEIPTAUNA, DIENVIDĀFRIKA

Keiptauna patiks tiem jaunajiem pāriem, kas vēlas apvienot savu vēlmi pēc neskartām pludmalēm un tai pat laikā iepazīt pilsētas šarmu. Keiptauna apvieno visu – gan unikālas balto smilšu pludmales, gan iespēju ieraudzīt eksotiskus dzīvniekus savvaļā, gan mākslas galerijas, dizaineru veikalus un izcilus restorānus. Vēl viens pluss šai Dienvidāfrikas pērlei ir, ka to var apmeklēt jebkurā gadalaikā, tiesa gan, populārākā tūrisma sezona ir decembris un janvāris.


rrrrrrr-512x154.jpg (27,05 KB)

KOSTARIKA, CENTRĀLAMERIKA

Kostarikas Republika ir vēl viens eksotisks galamērķis, kas liks aizrauties elpai. Tajā atrodas viss dabas un piedzīvojumu entuziastiem. Vārds kostarika no spāņu valodas nozīmē bagātīgais krasts, un tieši to šī valsts arī reprezentē – Karību jūras krāšņums, vairāk nekā 100 aktīvi vulkāni, dažādi valsts mēroga aizsargājami tropu dabas parki un unikāli ūdenskritumu dārzi.


ffffff-512x166.jpg (13,73 KB)

MAURĪCIJA

Maurīcija ir brīnišķīgs dažādu kultūru savienojums – Āfrikas, Indijas, Eiropas un Āzijas ietekme veido unikālu tautu ar neparastu kultūru un tradīcijām, kas mājo pasakaini skaistā salā ar baltu smilšu pludmalēm, cukurniedru laukiem un majestātiskiem kalniem. Tieši savas unikalitātes dēļ Maurīcija nereti ir viena no jaunlaulāto TOP izvēlēm, plānojot medusmēnesi.  Maurīcija ir arī mājvieta daudzām pasaules labākajām viesnīcām un piedāvā plašu klāstu atpūtas un sporta aktivitāšu: golfs, ūdenssports, makšķerēšana, SPA utt. Ne velti ievērojamais angļu rakstnieks Marks Tvens ir nosaucis šo salu par  Paradīzes prototipu.  


ttttttt-1024x683_1.jpg (18,92 KB)

HORVĀTIJA

Lai iegūtu eksotisku sajūtu, nebūt nav jādodas pāri okeāniem. Viena no Eiropas pērlēm pavisam noteikti ir Horvātija. Skaisti ezeri un ūdenskritumi, Adrijas jūras tirkīzzilais ūdens, vēsturiskas vietas, gardas jūras veltes un visdažādākās ūdens izklaides – to visu var baudīt medusmēnesī Horvātijā.


santorini_1.jpg (11,70 KB)

SANTORĪNI SALA, GRIEĶIJA

Grieķija pēdējo gadu laikā ir viens no pieprasītākajiem medusmēneša galamērķiem. Santorīni ir visromantiskākā un visgleznainākā Grieķijas sala, tāpēc to ne velti izvēlas jaunlaulātie kā galamērķi medusmēnesim.
Zili baltas mājas, mežonīgi vulkāniskas ainavas, varenas klintis, gleznainas pilsētas un ciematiņi. Santorīni salas pludmales ir kā košs kaleidoskops – melnas, vulkāniskas smiltis un tirkīzzili ūdeņi. Santorīni ir ideāla izvēle tiem pāriem, kas atpūtai meklē kosmopolītisku vietu ar izcilām viesnīcām, izsmalcinātākajiem restorāniem un tradicionālās virtuves tavernām, kur viesus no sirds cienā ar labākajiem vietējiem ēdieniem, kas pagatavoti no ekoloģiski tīriem grieķu produktiem, kā arī ar apbrīnojamu vietējo vīnu, kas ir unikāls, pateicoties uz salas vulkāniskās zemes nobriedušajām vīnogu šķirnēm.


zakintosa_1.jpg (28,53 KB)

ZAKINTOSA, GRIEĶIJA

Zakintosa ir vēl viena vieta Grieķijā, kas ideāli piemērota medusmēnesim. Šeit atrodas viena no slavenākajām pludmalēm Eiropā – Navagio, ar satriecoši skaistām klintīm, zilu jūru, bēšīgām smiltīm un noslēpumainu kontrabandistu kuģa vraku pašā jūras krastā. Pludmale nav sasniedzama pa sauszemes ceļu.


maldivas_1.jpg (13,68 KB)

MALDĪVU SALAS

Izdzirdot vārdu salikumu Maldīvu salas, jau automātiski rodas ar asociācijas ar medusmēnesi un romantiku. Baltās pludmales, tirkīzzilās lagūnas, koraļļu rifi un relaksējoša atpūta kādā no Maldīvu salu kūrortiem – tas viss lieliski iederas ideālā medusmēnesī.

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!