Mani ceļojumi

Turcija

Vīzas LR pilsoņiem un nepilsoņiem:

  • Latvijas Republikas pilsoņiem nav nepieciešama vīza ieceļošanai Turcijā, uzturoties Turcijā 90 dienas pēdējo 180 dienu laikā, nepārsniedzot 30 dienas katrā ieceļošanas reizē.
  • Latvijas Republikas nepilsoņiem nepieciešama vīza ieceļošanai Turcijā, tā jānoformē pirms plānotā brauciena.

Tūrisma vīza, vairākkārtējā LR nepilsoņiem ar uzturēšanos 90 dienas pēdējo 180 dienu laikā

Svarīgi!
Vīza noformējama 1 darba dienas laikā.

Nepieciešamie dokumenti:

  • pases kopija (derīguma termiņš vismaz 6 mēneši pēc vīzas beigu datuma, vismaz 2 brīvas lappuses)
  • vīzas pieteikuma anketa

Tūrisma vīzas cena - 25 €*
* Cenas var mainīties atkarībā no kurjera izmaksām


Informācijai

  • Vēstniecībai (online) ir tiesības pieprasīt papildus informāciju un dokumentus.
  • Vēstniecībai (online) ir tiesības pagarināt vīzas izgatavošanas termiņu vai atteikt vīzu.
  • Braucieniem uz Turciju nav derīgas beztermiņa vai uz 50 gadiem izsniegtās pases.
  • Bērniem vīzas tiek noformētas tikai kopā ar vismaz 1 pieaugušo.
  • Iesakām noformēt apdrošināšanas polisi (noformējam uz vietas Latvia Tours birojā).
  • Ja vīzas noformēšana vēstniecībā (online) atteikta, iekasētā konsulārā nodeva par vīzu netiek atgriezta un iemesls netiek paskaidrots.

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371 67085001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!