Mani ceļojumi

Taizeme

Vīzas LR pilsoņiem un nepilsoņiem:

  • Latvijas Republikas pilsoņiem nepieciešama vīza ieceļošanai Taizemē, tā jānoformē pirms plānotā brauciena.
  • Latvijas Republikas nepilsoņiem nepieciešama vīza ieceļošanai Taizemē, tā jānoformē pirms plānotā brauciena.
  • Izņēmums - LR pilsoņi uzturoties līdz 14 dienām Taizemē, vīzu var noformēt, ielidojot Taizemē. (Vīzas noformēšanas laiks Bangkokas lidostā apmēram 2h, pases derīguma termiņam jābūt ne mazākam kā 6 mēneši no pēdējās ceļojuma dienas un vismaz 1 brīvai lappusei vīzas zīmogam, nepieciešamas 2 fotogrāfijas).

Tūrisma vīza, vienkārtējā LR pilsoņiem / nepilsoņiem ar uzturēšanos līdz 90 dienām

Svarīgi!
Vīza noformējama 1-2 nedēļu laikā (10-14 darba dienu).

Nepieciešamie dokumenti:

  • pase (derīguma termiņš vismaz 6 mēneši pēc vīzas beigu datuma, vismaz 2 brīvas lappuses)
  • vīzas pieteikuma anketa
  • 2 fotogrāfijas (dokumentiem, 3,5x4,5 cm, krāsaina uz balta fona)
  • aviobiļetes vai čārterceļojumu dokumentu kopija

Tūrisma vīzas (vienkārtējās) cena - 65 €*
* Cenas var mainīties atkarībā no kurjera izmaksām


Piedāvājam kārtot arī cita veida vīzas uz Taizemi:

  • Tūrisma vīza, divkārtējā / trīskārtējā

Informācijai

  • Vēstniecībai ir tiesības pieprasīt papildus informāciju un dokumentus.
  • Vēstniecībai ir tiesības pagarināt vīzas izgatavošanas termiņu vai atteikt vīzu.
  • Braucieniem uz Taizemi nav derīgas beztermiņa vai uz 50 gadiem izsniegtās pases.
  • Bērniem vīzas tiek noformētas tikai kopā ar vismaz 1 pieaugušo.
  • Iesakām noformēt apdrošināšanas polisi (noformējam uz vietas Latvia Tours birojā).
  • Ja vīzas noformēšana vēstniecībā atteikta, iekasētā konsulārā nodeva par vīzu netiek atgriezta un iemesls netiek paskaidrots.

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371 67085001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!