Mani ceļojumi

Baltkrievija

Vīzas LR pilsoņiem un nepilsoņiem:

  • Latvijas Republikas pilsoņiem un nepilsoņiem nepieciešama vīza ieceļošanai Baltkrievijā, tā jānoformē pirms plānotā brauciena.
  • IZŅĒMUMS - personām, kuras veic aviopārlidojumu ar ieceļošanu un izceļošanu Minskā (obligāta prasība!) nav nepieciešama vīza, uzturoties valstī līdz 5 diennaktīm (izņemot lidojumiem no/uz Krieviju).

Privātā vīza vienkārtējā, divkārtējā LR pilsoņiem / nepilsoņiem ar uzturēšanos līdz 30 dienām

Svarīgi!
Vīza noformējama 6 darba dienu laikā, par papildus maksu iespējams vīzu noformēt 2 darba dienu laikā. Bērniem līdz 6 gadu vecumam atlaides.

Nepieciešamie dokumenti:

  • pase (derīguma termiņš vismaz 3 mēneši pēc vīzas beigu datuma, vismaz 2 brīvas lappuses)
  • vīzas pieteikuma anketa
  • fotogrāfija (dokumentiem, 3,5x4,5 cm, krāsaina uz gaiša fona, sejas izmēri fotogrāfijā 32-36 mm no pieres līnijas līdz zodam)
  • apdrošināšanas polise (vīza tiek izsniegta pamatojoties uz apdrošināšanas polisē norādītā dienu skaita, noformējam uz vietas Latvia Tours birojā)
  • dzimšanas apliecība vai tās kopija personām, kuras dzimušas pēc 1991. gada (pat ja ir 18 gadiem)
  • pases kopijas bērniem (abu vecāku)
  • dzīvesvietas adrese Baltkrievijā

Tranzītvīza vienkārtējā, divkārtējā, daudzkārtējā

Svarīgi!
Vīza noformējama 6 darba dienu laikā, par papildus maksu iespējams vīzu noformēt 2 darba dienu laikā. Bērniem līdz 6 gadu vecumam atlaides divkārtējām un daudzkārtējām vīzām. Daudzkārtējai (uz gadu!) vīzai nepieciešams pamatojums - Krievijas vai Ukrainas vīza, vai Krievijā vai Ukrainā dzīvojošs laulātais (no laulātā: pases kopija, pieraksta kopija, laulības apliecības kopija).

Nepieciešamie dokumenti:

  • pase (derīguma termiņš vismaz 3 mēneši pēc vīzas beigu datuma, vismaz 2 brīvas lappuses)
  • vīzas pieteikuma anketa
  • fotogrāfija (dokumentiem, 3,5x4,5 cm, krāsaina uz gaiša fona, sejas izmēri fotogrāfijā 32-36 mm no pieres līnijas līdz zodam)
  • apdrošināšanas polise (vīza tiek izsniegta pamatojoties uz apdrošināšanas polisē norādītā dienu skaita, noformējam uz vietas Latvia Tours birojā)
  • dzimšanas apliecība vai tās kopija personām, kuras dzimušas pēc 1991. gada (pat ja ir 18 gadiem)
  • pases kopijas bērniem (abu vecāku)
  • dzīvesvietas adrese Baltkrievijā (vai galapunkta adrese tranzītvīzai)
  • avio vai autobusu biļetes, vai galamērķa valsts vīza (ja galamērķī vīza nav nepieciešama, der arī - transportlīdzekļa apdrošināšanas polise, kas spēkā galamērķī; līgums vai vienošanās, kas paredz iebraukšanu galamērķa valstī; apliecienājums par pastāvīgu dzīvesvietu vai darba esamību galamērķa valstī; apliecinājums par ģimenes locekļu apbedīšanu galamērķa valstī, vai citi dokumenti, kas apliecina ceļojuma mērķus un termiņus)

Piedāvājam kārtot arī cita veida vīzas uz Baltkrieviju:

  • Tūrisma vīza, vienkārtēja
  • Komercvīza, vienkārtēja/divkārtēja/daudzkārtēja

Informācijai

  • Vēstniecībai ir tiesības pieprasīt papildus informāciju un dokumentus.
  • Vēstniecībai ir tiesības pagarināt vīzas izgatavošanas termiņu vai atteikt vīzu.
  • Braucieniem uz Baltkrieviju nav derīgas beztermiņa vai uz 50 gadiem izsniegtās pases.
  • Bērniem vīzas tiek noformētas tikai kopā ar vismaz 1 pieaugušo.
  • Ja vīzas noformēšana vēstniecībā atteikta, iekasētā konsulārā nodeva par vīzu netiek atgriezta un iemesls netiek paskaidrots.

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371 67085001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!