Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma

8 dienu programma, sākums no Atēnām

1. diena

Ierašanās Atēnu lidostā. Transfērs uz viesnīcu, iekārtošanās viesnīcā. Brīvais laiks. Nakts viesnīcā Atēnās.

2. diena

Brokastis. Brīva diena vai ekskursija par papildus maksu (sākums 07:00, 88 eur 1 personai), vienas dienas kruīzs pa Egejas jūru - Eginas, Porosa un Hidras salas. Kruīza laikā cenā iekļautas pusdienas. Nakts viesnīcā Atēnās.

3. diena

Brokastis viesnīcā. Izbraukšana uz Delfiem, uz slaveno brīvdabas muzeju Parnasa kalna pakājē. Ekskursija pa arheoloģisko kompleksu un Delfu muzeja apmeklējums. Pārbrauciens uz gleznaino Kalambakas pilsētiņu Meteori klinšu pakājē. Nakts 3* viesnīcā Kalambakā.

4. diena

Brokastis. Izrakstīšanās no viesnīcas, Meteoras un tās seno klosteru apskate. Viena no Grieķijas skaistākajām vietām starp milzīgām, stāvām klintīm, kas slejas augstu debesīs. Atpakaļceļā apstāšanās pie slavenās Termopilu aizas, kur atrodas piemineklis Spartas valdniekam Leonīdam un 300 cīņās pret milzīgo persiešu armiju kritušajiem spartiešiem. Atgriešanās Atēnās. Nakts viesnīcā Atēnās.

5. diena

Brokastis. Atēnu pilsētas slavenāko vietu apskate un Akropoles apmeklējums. Partenona templis - nozīmīgs Atēnu simbols un neaprakstāmi vērtīgs kultūras mantojums. Pēcpusdienā brīvais laiks vai ekskursija par papildus maksu (4 stundas, 50 eur 1 personai) uz vēsturiskās Atikas pussalas piekrasti. Apmeklēsiet leģendāro Sunio zemesragu ar Poseidona tempļa drupām. Peldēšanās termālajā ezerā. Nakts viesnīcā Atēnās.

6. diena

Brokastis. Ekskursija uz Peloponesas pussalu. Atrīdu dinastijas galvaspilsētu seno Mikēnu, Grieķijas pirmās galvaspilsētas Nafplionas apmeklējums. Brauciens uz seno Epidauru, kas slavena ar Grieķijas lielāko antīko teātri un medicīnas dieva Asklēpija kapenēm. Nakts viesnīcā Atēnās.

7. diena

Brokastis. Brīva diena. Vakarā ekskursija par papildus maksu (3 stundas, sākums ~ plkst. 21:00) "Naksnīgās Atēnas" - pastaiga pa pilsētu un vakariņas vecpilsētas grieķu tavernā ar muzikālu folkloras programmu (45 eur ar vakariņām 1 personai, 30 eur ar vīnu un augļiem 1 personai). Nakts viesnīcā Atēnās.

8. diena

Brokastis viesnīcā. Izrakstīšanās no viesnīcas. Transfērs uz Atēnu lidostu.

Pēc vēlēšanās tūri var pagarināt ar atpūtu pie jūras!