Senā inku zeme PERU ar Varavīksnes kalnu

Kad braucam

Izbraukšana 29.10.2024
Atgriešanās 11.11.2024

Ilgums

14 dienas

Cena

no 3895.00
Drukāt!

Lidojums  Rīga – Lima – Rīga .
Peru Republikas galvaspilsēta  Lima , dēvēta par karaļu pilsētu.  Paracas nacionālais parks  ar  Playa Roja  sarkano smilšu pludmali. Balestas salas  – izbrauciens ar kuģīti, vērojot pelikānus, jūras lauvas un pingvīnus. Lidojums virs  Naskas līnijām  – mītiskas izcelsmes milzīgiem zīmējumiem tuksneša smiltīs.  Huacachina   oāze  Peru tuksnesī. Majestātisku vulkānu ieskautā  Aregipa  ( Arequipa ) – viena no skaistākajām koloniālajām pilsētām Dienvidamerikā, saukta arī par Balto pilsētu. Viena no izcilākajām reliģiskajām celtnēm Peru  –  krāsainais  Santa Catalina  klosteris , kas ir kā mūriem apjozta vecpilsēta ar šauru ieliņu labirintu.  Vulkānu aleja  – augstkalnu plato Andu kalnos, pa kuru klejo vikunjas un lamas, bet pie apvāršņa paceļas  El Misti  vulkāns un citas  uguns kalnu  virsotnes.
Otrs dziļākais kanjons pasaulē,  Canon del Colca  ir divas reizes dziļāks par slaveno  Grand Canyon Arizonā.  Cruz del Condor  – varens Kolkas kanjona skatu punkts, ko vēl īpašāku padara majestātiskie  Andu kondori , kas šeit parasti lido pāri galvām. Calera Hot springs  karstie avoti Kolkas ielejā.  Imata Bosque de Piedra  – neliels  akmens mežs , kur vējš un lietus klintis izrobojuši dažādās formās.  Pastaiga līdz   Catarata Pillones  ūdenskritumam,   kur skatam paveras viena no skaistākām Aregipas neskartās dabas ainavām. Gleznains brauciens līdz  Laguna Salinas  – sāls ezeru ar tipiskām Čīles  Altipano  jeb Andu grēdas ainavām, kur starp vulkāniem paslēpušies sāls ezeri, bet ap tiem ganās vikunju bari.  Svētā ieleja  un  Ollantaytambo  drupas , kas liecina par inku zināšanām un impērijas varenību. Neparastās amfiteātra formas inku terases –  MorayMaras Salinas  – unikāla terasveida sāls ieguves vieta, kas pēc skata nedaudz līdzinās Pamukales baltajām terasēm, tikai šeit kopš inku laikiem tiek iegūts  baltais pulverītis .
Inku citadele  Maču Pikču  – Inku impērijas pilsētas plānošanas meistardarbs augstu Andu kalnos. Senā inku galvaspilsēta  Kusko.  Inku inženierijas brīnums  Sacsayhuaman  –  ciklopiska izmēra cietoksnis, kas aizsargāja Kusko. Brīva diena Kusko vecpilsētas un apkārtnes inku drupu padziļinātai iepazīšanai. Iespēja doties pagrūtā pārgājienā uz krāsaino  Rainbow Mountain  jeb  Varavīksnes kalnu  (5200 m v.j.l.; var izzīrēt zirgus), kas laistās septiņās dažādās krāsās un kļuvis par vienu no Peru dabas simboliem.
Lidojums  Kusko – Lima .

Cenā iekļauts: 
• lidojumi Rīga – Lima – Rīga (ekonom. klase), lidostu nodokļi;
• vietējais pārlidojums Kusko – Lima;
• transporta pakalpojumi (autobuss) ceļojuma laikā;
• brokastis viesnīcās, 5 pusdienas un 7 vakariņas, katru dienu pusdienas un vakariņas (izņemot - 21.03);
• nakšņošana atbilstoši maršrutam - 3* viesnīcās divvietīgos numuros ar WC/dušu;
• ieejas maksas ceļojuma programmā minētajos apskates objektos; 
• grupas vadītāja un vietējo gidu pakalpojumi;
• veselības apdrošināšana ar Covid-19 riska segumu

Par papildu maksu:
• piemaksa par vienvietīgu numuru viesnīcās 550 EUR;
• ieejas maksa izklaides vietās, muzejos un apskates objektos, kuri nav iekļauti ceļojuma programmā;
• Naskas līniju lidojums (~135 USD) un Varavīksnes kalnu tūre-pārgājiens (~80 USD);
• personīgie izdevumi;
• dzeramnaudas ~75 USD apmērā, kas jāsamaksā tiešajiem pakalpojumu sniedzējiem Peru (gidiem, šoferiem, apkalpoj. peronālam).

Detalizētu ceļojuma aprakstu skatīties šeit!

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma