Mani ceļojumi

Lidojums nav iekļautsClub Med Marrakech La Palmeraie 4šŸ”±

Kad braucam

IzbraukŔana 01.03.2024- 24.05.2025
cena vienai personai

Cena

no 1506.00 ā‚¬
Drukāt!

šŸ‘‰ Tikai pie Latvia Tours! EkskluzÄ«vi piedāvājumi Club MĆ©diterranĆ©e kÅ«rortiem! Latvia Tours ir vienÄ«gais oficiālais franču ekskluzÄ«vo kÅ«rortu zÄ«mola Club MĆ©diterranĆ©e pārstāvis Latvijā un Lietuvā.

ā€¢ CeļoÅ”anas periods lÄ«dz 24/05/2025
ā€¢ Avanss tikai 100 eiro no viena ceļotāja, pilna apmaksa 45 dienas pirms izbraukÅ”anas.

                                                    thumbnail_clubmed_logo.jpg (24,91 KB)

Club Med Marrakech La Palmeraie 

Marokas vecākajā palmu birzÄ«* (* UNESCO pasaules mantojums)  izvietotais kÅ«rorts Marrakech la Palmeraie atspoguļo vecpilsētas Å”armu ar tās skaistajiem dārziem, izsmalcinātu virtuvi un viesmÄ«lÄ«bu. Ēnaina palmu avēnija ved uz rožu klātu iekÅ”pagalmu, kur atrodas jauka atvēsinoÅ”a strÅ«klaka. Sienu sarkanais akmens, dārzu zaļumi ā€“ vietējās krāsas žilbina! MarakeŔā visas rÅ«pes izkÅ«st viesmÄ«lÄ«bas un greznÄ«bas staros, atpÅ«ta Å”eit ir kā maÄ£iska mirāža palmu ēnā.

MarakeÅ”a ir viena no noslēpumainajām Marokas vēsturiskajām galvaspilsētām, kas atrodas Atlasa kalnu pakājē, paŔā valsts centrā. Pilsēta atrodas vienādā attālumā gan no Kasablankas (apmēram 3,5 stundu brauciena attālumā), gan no Agadiras. Neskatoties uz to, ka MarakeÅ”a neatrodas piekrastē, tÅ«risti no visas pasaules Å”eit ierodas atpÅ«ties.

MarakeŔā ir daudz dažādu laikmetu arhitektÅ«ras pieminekļu, taču tā nekādā gadÄ«jumā nav muzeju pilsēta. Å eit dzÄ«ve rit pilnā sparā, Å”eit lÄ«dz ar tumsas iestāŔanos atdzÄ«vojas pati Austrumu maÄ£ija. Galvenā atrakcija, protams, ir Djema el Fna laukums, kas atrodas viduslaiku Medinā. Dienas laikā Å”eit ir dzÄ«vÄ«ba, bet galvenā darbÄ«ba sākas pēc tumsas. Atveras visi kioski un teltis, lampu gaismās visur spÄ«d augļi un saldumi. Uzstājas neskaitāmi ielu izpildÄ«tāji, akrobāti, Å”arlatāni un klauni. Vārdu sakot, Austrumi visā tās krāŔņumā.

-> DETALIZĒTA INFORMĀCIJA PAR KÅŖRORTU

Club Med Marrakech La Palmeraie atraÅ”anās vieta: 15 min. no MarakeÅ”as pilsētas centra, un tā platÄ«ba ir 31 hektārs. Tuvākā lidosta ir MarrakeÅ”a-Menara ( RAK), 12 km (transfērs 20 min).

IzmitināŔana Club Med Marrakech La Palmeraie:
Kopumā kÅ«rortā ir 300 numuri, 2 stāvu bungalo, kas veidoti vietējā arhitektÅ«rā un atrodas palmu birzs vidÅ«. Bungalo ir izvietoti ap peldbaseinu ar strÅ«klakām un ziedoÅ”iem augiem.
Viesi var izvēlēties no divām galvenajām numuru kategorijām: "Superior" un "Deluxe".
Turklāt atseviŔķa paaugstināta komforta zona (5 trÄ«szari) ir sadalÄ«ta neatkarÄ«gā kvartālā ar atseviŔķu nosaukumu Le Riad. "Riad" (vai "riad") no arābu Ų±ŁŠŲ§Ų¶ - "dārzs" - tradicionāla marokāņu māja vai pils ar iekÅ”pagalmu un dārzu, kas pazÄ«stama kopÅ” seniem laikiem. DižciltÄ«go Ä£imeņu riadās valdÄ«ja Magribas izsmalcinātās greznÄ«bas un bagātÄ«bas gars.

Club Med "all inclusive" cenā iekļauts: šŸ“Œ nakŔņoÅ”ana dažāda komforta lÄ«meņa numuros;  
šŸ“Œ trÄ«sreizēja ēdināŔana un dzērieni kÅ«rorta restorānā (alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni); šŸ“Œ aktÄ«vās atpÅ«tas iespējas -  cirka trapeces akadēmija, galda teniss, volejbols, pludmales futbols, mini futbols, badmintons, golfa skola, riteņbraukÅ”anas akadēmija, jogas nodarbÄ«bas, loka Å”auÅ”anas skola, petanks, fitness, Å«dens aerobika, 3 apsildāmi baseini, riteņbraukÅ”anas akadēmija, badmintons, bridžs, pastaigu ekskursijas, 10 zāliena tenisa korti; šŸ“Œcitas  nodarbÄ«bas: Marokas kulinārijas studija, arābu valodas nodarbÄ«bas, mākslas studija; šŸ“Œ plaÅ”a vakara izklaides programma: dzÄ«vie Å”ovi, koncertprogrammas, tematiskie vakari; 
šŸ“Œ bērnu klubi ar nodarbÄ«bām un izklaidi bērniem no 4 lÄ«dz 17 gadu vecumam; 
šŸ“Œ bezmaksas dzÄ«voÅ”ana lÄ«dz 6 gadu vecumam. 

Par papildu maksu:
šŸ“ŒjāŔana ar zirgu
šŸ“Œekskursijas;
šŸ“Œspeciālie kursi un materiāli mākslas radoÅ”ajām aktivitātēm;
šŸ“ŒveselÄ«bu atjaunojoÅ”as un skaistumkopÅ”anas procedÅ«ras, Ä·Ä«miskā tÄ«rÄ«tava, Å”ampanietis un elites alkoholiskie dzērieni;
šŸ“ŒvÄ«zas (ja nepiecieÅ”ams);
šŸ“Œtransfers;
šŸ“Œceļojumu apdroÅ”ināŔana;
šŸ“Œlidojums turp/atpakaļ.

CENAS IR DINAMISKAS/ PĒC PIEPRASÄŖJUMA.
Lai saņemtu labāko cenu piedāvājumu, aizpildiet augŔā kontaktformu "SAŅEMT PIEDĀVĀJUMU" un mÅ«su konsultants ar Jums sazināsies.

šŸ’– AtpÅ«ties no sirds ar Latvia Tours!

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtÄ«bā! Ja to Å”eit neredzat, tas nenozÄ«mē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!