Mani ceļojumi

Ziemassvētki starp ledājiem un palmām pie zilajiem ezeriem Alpu kalnos

Kad braucam

Izbraukšana 21.12.2024
Atgriešanās 28.12.2024

Ilgums

8 dienas

Cena

no 539.00
Drukāt!

1. diena
Izbraukšana no Rīgas. Laiks ceļā. Lietuva, Polija. Nakts 3* viesnīcā Polijas teritorijā, Legnices apkaimē.

2. diena
Brokastis. Ceļa turpinājums. Čehija, Austrija. Pusdienu pauze Alpu ieskautā ceļmalas krodziņā. Lieliskā Austrija un majestātiskie Alpi pie Tarvizio. Fotopauze. Ceļš līdz Itālijai. Nakts 3* viesnīcā Itālijas teritorijā, Trevizo apkaimē.

3. diena
Brokastis. Dosimies uz lielāko Itālijas ezeru. Gardas ezers ir īpašs - desmitiem kilometru garš, klinšu ieskauts, tas atrodas Itālijas ziemeļos, netālu no robežas ar Austriju. Sirmiones fascinējošā pils Rocca Scaligera spilgti izceļas Sirmiones pilsētā. Pussalas galā atrodas romiešu laika drupas. Brīvais laiks pilsētas iepazīšanai. Brauciens ar motorlaivu pa ezeru un brīvs brīdis, lai iegrimtu bugenviliju, citronkoku un īpašo Sirmiones saldējumu pasaulē. Vīna un Itālijas produkcijas degustācija ekoloģiskā vīna darītavā (par papildu maksu). Degustācija tiek organizēta vīnogu dārzā. Pārbrauciens un nakts 3* viesnīcā pie Sondrio. Ierašanās viesnīcā.

4. diena
Brokastis. Brīva diena vai izbraukuma ekskursija uz Tirano, Sv. Baziliku  un Bernina Alpu ekspresis (par papildu maksu). Vislēnākais no ātrvilcieniem – 2,5 h baudīsim Alpus, tiltus, kalnus. No palmām Tirāno pāri ledājiem uz ziemas sporta centru – Sanktmoricu. Brīvs brīdis Sanktmoricā, atgriešanās viesnīcā pie Sondrio ar autobusu.

5. diena
Brokastis. Brīva diena vai izbraukuma ekskursija „Lugāno un Komo ezera idille, modes meka – Milāna” (par papildu maksu). Lombardijas centrs – Milāna - mākslas, kultūras un modes centrs. Vēsturiskā un moderni dinamiskā pilsēta neatstāj vienaldzīgu nevienu. Pēcpusdienā - iepirkšanās outlet veikalos. Braucot pa Šveices ceļiem, baudīsim aizraujošas Alpu kalnu ainavas. Pietura smaragdzaļā Lugāno ezera krastā slavenākajā Tičīno kantona kūrortā Lugāno. Pastaiga pilsētas centrā. Brauciens uz Komo ezeru. No kalnu un to izroboto nogāžu idilliskās ainavas ieskautā, mierā un klusumā iegrimušā Komo ezera paveras brīnišķīga panorāma uz apkārt esošajiem Alpiem. Vakarā - atgriešanās viesnīcā Sondrio apkaimē.

6. diena
Brokastis. Viesnīcas numuru atbrīvošana un brauciens uz senāko Šveices pilsētu, Graubindenes kantona centru – Kūru. Iepazīšanās ar vecpilsētu – lieliski laukumi un barokālā bīskapa pils. Ekskursija „Pasakainā Lihtenšteina” (par papildu maksu). Lihtenšteinas lielhercogiste ir viena no pundurvalstiņām, kas atrodas pašā Eiropas vidienē, tā ir viena no mazākajām un bagātākajām valstīm Eiropā. Lihtenšteina ir pārsteidzoši maza valsts ar Reinas upes pļavām un maziem ciematiem, kas atrodas augstu Alpos, ar pasakainām pilīm un nelielām mājiņām, kas rotātas ar ģerānijām. Apskatīsim tās galvaspilsētu Vaducu. Brauciens ar tūristu vilcieniņu. Pārbrauciens un nakts 3* viesnīcā Vācijas teritorijā, Nirnbergas apkārtnē.

7. diena
Brokastis. Brauciens uz vēl neiepazīto Bavāriju. Brīnumjaukā Amberga – nocietināta un viduslaikos sastingusi. Brīvais laiks pilsētā, lai baudītu pusdienas un jauko atmosfēru. Dosimies uz Saksijas Šveici – Basteja klintīm. Tikai daba akmenī spēj radīt formas, kas ik gadu pārsteidz tūkstošiem tūristu. Pastaiga pa Basteja klintīm un tās savienojošiem tiltiņiem, no kuriem paveras aizraujoši panorāmas skati. Laiks ceļā. Nakts 2* viesnīcā Polijas teritorijā, Vroclavas apkārtnē.

8. diena
Brokastis. Laiks ceļā. Polija, Lietuva. Vēlu vakarā, naktī - ierašanās Rīgā.

Cenā iekļauts:
• brauciens ar komfortablu autobusu (WC, TV, kondicionieris);
• transporta un ceļa izdevumi;
• nakšņošana un brokastis 2* vai 3* viesnīcās, viesu namos, divvietīgos un trīsvietīgos numuros ar ērtībām (WC, duša/vanna);
• grupas vadītāja pakalpojumi.

Par papildu maksu:
• piemaksa par vienvietīgu numuru viesnīcā - 175 EUR;
• piemaksa par papildvietu autobusā - 160 EUR;
• ieejas biļetes muzejos, izklaides pasākumos;
• pilsētas sabiedriskais transports;
• izbraukuma ekskursija „Kontrastu pilsētas Tirano, Sanktmorica un Alpu ekspresis Bernina” - 45 EUR;
• izbraukuma ekskursija „Lugāno un Komo ezera idille, modes meka – Milāna” - 45 EUR;
• ekskursija „Pasakainā Lihtenšteina” - 20 EUR;
• pilna izbraukuma ekskursiju paketes cena (bez ieejas biļetēm) 110 EUR. IZDEVĪGI: iegādājoties pilno izbraukuma ekskursiju paketi pirms ceļojuma cena 95 EUR, bērniem līdz 14g. 75 EUR. (Ieejas biļetes nav iekļautas izbraukuma ekskursijas cenā un tiek apmaksātas uz vietas.)
• Bernina Alpu ekspresis (2. klase) - 33 CHF;
• vīna degustācija ar Itāļu tradicionālajām uzkodām - 29 EUR;
• ekskursiju vilcieniņš - 14 CHF;
• Ziemassvētku vakariņas 30 EUR;
• pilsētu nodoklis.

Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties.
Iegādājoties pilno izbraukuma ekskursiju paketi pirms ceļojuma, cena pieaugušajiem - 95 EUR, bērniem līdz 14 g. v. - 75 EUR.

Detalizētu ceļojuma aprakstu skatīties šeit!

 

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!