Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma

1. diena

07.00 izbraukšana no Rīgas autoostas 33. platformas.
Pasaulē mazākā satiksmes pilsētiņa Virumā – te var mācīties satiksmes noteikumus, braukt ar triecienauto un izbaudīt visu, ko viena pilsēta var piedāvāt! Satiksmes pilsētiņā viss ir tieši tā, kā īstā pilsētā – ielas, krustojumi, gājēju pārejas, ceļazīmes, koki, zālāji, puķu dobes, pat luksofori ir īsti. Satiksmes pilsētiņā pieaugušie var braukt ar lielajiem elektromobiļiem un bērni – ar mazajiem auto. 1200 m2 lielā ar Ņujorkas pilsētas skatiem dekorētā satiksmes pilsētā ir arī degvielas uzpildes stacija, kurā var “uzpildīt” degvielu. Pilsētā atrodas arī policija, karceris, kafejnīca un SkyPlus diskotēka, kas no iekšpuses ir aprīkota ar dažādiem greizajiem spoguļiem un autokino.
Ciemošanās Raganu valstībā – pasaulē mazākajā un savdabīgākajā valstī. Jūs sagaidīs galvenā ragana Uhti, kas iepazīstinās ar raganu valsti un leģendām. Noteikti jāpamēģina unikālais sporta veids - slotas mešana. Pikniks pie dabas vai zem jumta (atkarīgs no laikapstākļiem).
Debesu pastaigu taka – vieta, kur izveidots Saules sistēmas modelis, tikai miljards reižu mazāks (taka izveidota proporcijās kā Saules sistēma – līdz tālākai planētai Urānam jāiet 2,5 km). Bagātīga informācija par planētām, attiecībām starp to izmēriem un jauka pastaiga iekoptā vidē.
Atgriešanās Rīgā pēc 20.30.