Hāpsalu, Pērnava un SPA

Kad braucam

Izbraukšana 02.11.2024
Atgriešanās 03.11.2024

Ilgums

2 dienas

Cena

no 120.00
Drukāt!

Baudīsim ziemas burvību, izstaigājot Rannametsas purva taku. Allikukivi Vīna muižas apmeklējums – kādreizējās zīda un tekstila fabrikas direktora savrupmājā tagad ražo vīnus no vietējām ogām un augļiem. Muižas saimnieces radītie dzērieni gadu gaitā tikuši atzīti Igaunijas vīnu konkursos. Noteikti nogaršosim tos! Igaunijas vasaras galvaspilsētas Pērnava ziemas rotā. Izstaigāsim vecpilsētas šaurās ieliņas un ielūkosimies noslēpumainos pagalmiņos. Skatīsim krāsaino koka apbūvi, kur vietu radušas kafejnīcas un veikaliņi. Sakoptie kūrmāju prospekti, pludmales promenāde un plašā pludmale. Hāpsalu ainaviskās vecpilsētas apskate, kuru var iedalīt viduslaiku un 20. gs. sākuma kūrorta zonās. Viduslaiku daļa ir bīskapa pils teritorija ar šim laikmetam raksturīgo ielu tīklu un būvēm. To ietver koka mežģīnēm rotātu kūrorta ziedu laikos celtu ēku josla ar promenādi, Āfrikas pludmali un parkiem. Hāpsalu greznā koka apdarē dzelzceļa stacija.
Kas zin`, ja būs pietiekami auksts un biezs ledus, tad laimēsies aplūkot unikālo Igaunijas Ledus ceļu (braukšana gan nebūs, jo ir svara ierobežojumi). Hāpsalu-Noarotsi – ledus ceļam ir ļoti praktiska nozīme vietējiem iedzīvotājiem. Tas saīsina ceļu apmēram par 10 reizēm. Sidra rūpnīca Jaanihanso ražo sidru no autentiskiem Igaunijas āboliem. Sula tiek spiesta uz vietas vēlā rudenī no tieši tajā laikā nogatavojušajiem vietējiem sulas āboliem. Rūpnīcā "Jaanihanso" sidrs netiek ne vārīts, ne filtrēts, ne arī gāzēts. Sidrs nogatavojas un noskaidrojas pudelēs ar tādu pašu metodi kā labākais šampanietis. Nogaršošanai piedāvājumā pieci dažādu garšu sidri un ekskursija saimniecībā.

Cenā iekļauts:
• transporta pakalpojumi (komfortabls autobuss) ceļojuma laikā, prāmju biļetes;
• naktsmītnes viesnīcā un brokastis, SPA zonas apmeklējums;
• grupas vadītāja-gida pakalpojumi;
• ieejas maksa apskates objektos un degustācijas;
• veselības apdrošināšana.

Par papildu maksu:
• ēdināšana (izņemot brokastis);
• piemaksa, ja vēlaties vienvietīgu numuru viesnīcā– 35 EUR;
• piemaksa par papildvietu autobusā – 35 EUR;
• ceļojuma cena bērniem, kuri izbraukšanas brīdī vēl nav sasnieguši 17 gadu vecumu un ceļo kopā ar pilnvaroto personu – 108 EUR.

Detalizētu ceļojuma aprakstu skatīties šeit!

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma