Ziemassvētki Malaizijā un Jaunais gads Taizemes salās - Puketa un Krabi ar ielūkošanos džungļos

Kad braucam

Izbraukšana 21.12.2024
Atgriešanās 04.01.2025

Ilgums

15 dienas

Cena

no 3250.00
Drukāt!

Ceļojums, kas apvieno Dienvidtaizemes skaistākās salas un ainavas ar Malaizijas metropolēm un to kosmopolītisko kultūru!

Lidojums  Rīga – Kualalumpura.
Malaizijas galvaspilsēta  Kualalumpura , kas 130 gados attīstījusies no tukšas vietas līdz vienai no modernākajām pilsētām pasaulē.  Batu alas:  272 pakāpieni uz templi, kur 400 m garajās un 120 m augstajās alās lielos svētkos pulcējas ap 100 000 hinduistu.  Kameronas augstienes  – senais britu kalnu kūrorts ar ūdenskritumiem un vienām no skaistākajām tējas plantācijām pasaulē.  Lata Kinjang  ūdenskritums Putradžaja  – Malaizijas administratīvā galvaspilsēta, kas aug un veidojas par modernu centru ar valdības ēkām.

Lidojums uz Puketu (Taizemi).
Izbrauciens ar laivu pa pastkaršu cienīgo  Phang-Nga Bay līci  un slavenā  Džeimsa Bonda sala  ar neparasto klinti kas balance uz šaura  kātiņa 2 brīvas dienas atpūtai Puketas salā.  Iespēja doties uz  Phi Phi  salām un slaveno  Maya Beach  pludmali, kr filmēta slavenā filma  Beach Tha Pom  dabas parks ar mangrovju mūžamežiem. Izbrauciens ar laivu pa augstu kaļkakmens klinšu ieskauto  Ratchprapha  ezeru   Khao Sok  nacionālajā parkā – viena no gleznainākajām ainavām Taizemē. Fotogēniskie  Emerald Pool  un  Blue Pool   dabas baseini   – lieliska peldvieta, kas paslēpusies Taizemes lietusmežos.  Wat Tham Sua  (Tīģera alas) templis, kas uztupināts kalna galā ar lielisku panorāmu pār apkārtni. Džungļu ieskautie  Krabi karstie avoti.   3 atpūtas dienas pie   Krabi . Bŗivajā laikā iespēja doties kruīza pa salām, apmeklēt mangrovju mūžamežus, fotogēniskās, gleznainu klinšu ieskautās  Railey Beach  un  Phra Nang Cave Beach  pludmlaes.
Lidojums  Krabi/Puketa –   Kualalumpura   – Rīga .

Detalizētu programmu varat apskatīties šeit!

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma