Mani ceļojumi

Austrālija - viena valsts, tūkstoš pasauļu, ar atpūtu pie Lielā Barjerrifa

Kad braucam

Izbraukšana 10.02.2025
Atgriešanās 24.02.2025

Ilgums

15 dienas

Cena

no 5995.00
Drukāt!

Austrālijas lielais loks no pasaules metropoles Sidnejas un kultūras galvaspilsētas Melburnas cauri Lielajam  okeāna ceļam un zelta drudža laikmetam, kontinenta sarkanajai sirdij Uluri klintij un Karaļa kanjonam līdz tropu paradīzei pie Lielā Barjerrifa un Zelta krasta Brisbenā.
Lidojums Rīga – Sidneja. Pasaules metropole Sidneja, kas apbur ar draudzīgu un brīvu gaisotni. Sidnejas apskate:  Harbour Bridge, balto buru Operas ēka, vēsturiskie Rocks kvartāli,  Darling Harbour, Bounty pludmale u. c. Dienas izbrauciens uz Zilo kalnu reģionu: Džeimsona ieleja un slavenās  Trīs māsu klintis. Noskaidrosim, no kurienes rodas zilā dūmaka virs ielejām. Austrālijas eiropeiskākā pilsēta un dzirkstošs kultūras centrs Melburna. Karaliskais botāniskais dārzs. Iespēja doties uz pingvīnu parādi Filipa salā – unikāls skats, saulrietā mazajiem pingvīniņiem iznirstot no okeāna viļņiem. Viens no skaistākajiem un iespaidīgākajiem piekrastes ceļiem pasaulē – Lielais okeāna ceļš un tā ikoniskās ainavas: Divpadsmit apustuļi, Londonas arka un citas. Nakšņošana pie Lielā okeāna ceļa. Ieskats Austrālijas zelta drudža laikmetā.
Lidojums uz Ayers Rock.  Austrālijas ģeogrāfiskais centrs, Karaļa kanjons, Olgas kalni un pats majestātiskais  Ayers Rock jeb uluru – aborigēnu svētvieta. Saulrieta sagaidīšana un glāze dzirkstoša Austrālijas vīna, vērojot neticamās krāsu spēles uz Uluru klints sienām.
Lidojums uz Kērnsu, tropu galvaspilsētu okeāna piekrastē. Kurandas nacionālais parks, pastaiga tropu mežos un brauciens pa gaisa trošu ceļu augstu virs  lietusmežu masīviem,  Pamagirri dejas, ieskats aborigēnu tradīcijās un mākslā. Pasaulē senākie lietusmeži  Daintree  nacionālajā parkā,  Mosmana aiza, izbrauciens ar laivu pa džungļu upi, skaistais  Captain Cook Highway. Iespēja doties dienas kruīzā uz Lielo Barjerrifu, snorkelēt un vērot koraļļu rifu. Brisbena un Austrālijas rivjēra  Gold Coast jeb Zelta krasts, laiks atpūtai. Lidojums Brisbena – Rīga. 

Detalizētu programmu nosūtīsim pēc pieprasījuma!

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!

Programma