Mani ceļojumi

ČarterceļojumiVjetnama (2024)

✈21.03.2024 (8 vietas)

Zemāk ir tikai daži no pēdējā brīža piedāvājumiem. Ir pieejami arī citi izlidošanas datumi un viesnīcu piedāvājumu klāsts ir liels,  dažādām gaumēm.

Lidojuma ilgums

~10 h no Rīgas

Laika starpība

+4 h

Vidējā gaisa temperatūra

27-32°C

Labākais apmeklējuma laiks / sezona

decembris - marts

Valūta

VND – Vjetnamas dongs

Vjetnama - valsts Āzijas dienvidaustrumos, Indoķīnas reģionā. Vjetnama - tas ir slavenais Vjetnamas karš, tautas vadonis Hošimins, Pasaules brīnums - Halongas līcis, rīsu lauki un interesantās cepurītes. Ceļojums uz Vjetnamu nozīmē ne vien aizraujošas nesenās un tālās vēstures liecības, bet arī brīnišķīgas pludmales, aizraujošus dabasskatus, brīnišķīgu ēdienu un neticamu dažādu gadsimtu sadzīvošanu vienuviet - no pirmatnējās Sapas Vjetnamas ziemeļu kalnos līdz mūsdienīgām biznesa citadelēm valsts Dienvidos. Atpūta pludmalē Vjetnamā nozīmē mūsu tik iecienītās smilšu pludmales un siltu jūru un pastaigas bezgalīgajos liedagos.

Hošimina – Vjetnamas dienvidu galvaspilsēta, tajā varēsiet apmeklēt dažādus muzejus un teātrus, vienu vecākajiem pasaules zooloģiskajiem dārziem, apmeklēt Kuti tuneļus un izbaudīt vētrainu naktsdzīvi, kā arī pilsētas vēsturisko centru, kuru rotā plaši un eleganti bulvāri un franču koloniālā stila ēkas.

Fantiet – pateicoties plašajai pludmalei ar baltām smiltīm un lēzenajam krastam, ideāli piemērota atpūtai ar bērniem, bet viļņi patiks arī sērfošanas entuziastiem.

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!