Club Med - atpūta laimīgiem cilvēkiem

Kas tad ir Club Med? Tā ir atpūta vairāk nekā 80 ekskluzīvās pilsētiņās 5 kontinentos ar īpaši izstrādātiem ,,vairāk nekā All Inclusive pakalpojumiem’’ gleznainākajās un ekoloģiski tīrākajās vietās.

Zīmola CLUB MED īpašā All Inclusive formula katrai gaumei:

Tiem, kas ceļo gan ziemā, gan vasarā - piedāvā atklāt nezināmas kultūras eksotiskās valstīs, izaicināt savas sportiskās spējas uz ūdeņiem, zemes vai visskaistākajās slēpošanas trasēs, radīt atmiņas, kuras paliks uz mūžu - Club Med parūpēsies par visu, Jums tikai tam jāļaujas!

Tiem, kas ceļo kopā ar draugiem – Club Med ir īstā vieta pāriem un draugu grupām, jo piedāvā gan patīkami pavadīt laiku piedzīvojumos, gan laisku atpūtu tirkīzzilos ūdeņos vai Alpu kalnu virsotnēs.

Aktivitāšu cienītājiem - vindsērfings, kaitsērfings, buru sports, ūdensslēpes, snorkelēšana, teniss, šaušana ar loku, golfs un pat cirka trapece profesionālu instruktoru pārraudzībā un apmācībā. Rāmāku aktivitāšu cienītājiem – jogas nodarbības, deju stundas, kulinārijas apmācības, rokdarbu stundas un vēl un vēl. Viss ir iekļauts cenā, pat aprīkojums.

Ģimenēm ar bērniem – izglītojošas un izklaidējošas nodarbības bērniem, sākot no bērnu jogas nodarbībām līdz šaha meistarklasēm pusaudžiem, no deju stundām līdz pat milzu bruņurupuču iepazīšanai.

  •     Club Med Baby Welcome piedāvājums bērniem no piedzimšanas līdz 2 gadiem – bērnu istaba vecāku rīcībā 24 stundas diennaktī. Tiek nodrošināti zīdaiņu kopšanas līdzekļi, baby restorāns, kas piedāvā bērniem pielāgotu ēdienkarti u.c.
  •     Bērniem vecumā līdz 4 gadiem dzīvošana jebkurā Club Med ZIEMAS pilsētiņā ir bez maksas, Savukārt Club Med VASARAS pilsētiņās bērni līdz par 6 gadu vecumam tiek uzņemti bez maksas.

Gardēžiem - Prošuto ar meloni vai grillēts lobsters?  Tikko noķerta zivs vai kanapē ar zosu aknu pastēti? Labākie pasaules ēdieni tiek iekļauti  "All Inclusive" paketē Jūsu brokastīs, pusdienās un vakariņās Club Med restorānos un bāros.

Augstākās apkalpošanas pieprasītājiem - Jums vajadzīga palīdzība? Club Med personāls labi pārzin vietējās tradīcijas, dalīsies ar noderīgiem padomiem un pārsteidzošām prasmēm. Viņi ir gatavi rūpēties par visu un visiem sniedzot atbildes Jums saprotamā valodā.

Esiet gatavi atpūtai?
Lūk, daži piemēri vasaras un ziemas Club Med kūrortos:


Vasaras atpūta Itālijā: Club Med Napitia 4*
Cena par personu divvietīgā numurā: EUR 777  (7 naktis, viss iekļauts, sporta aktivitātes ar instruktoru (teniss, šaušana ar loku, kanoe, burāšana), fitnesa un jogas stundas, spa centrs, bērnu un pusaudžu klubi, vakara izklaides pasākumi.
! Bērni līdz 6 g. vecumam bez maksas.

Ziemas atpūta Šveicē: Club Med St.Moritz 4*
Cena par personu divvietīgā numurā: EUR 1216 (7 naktis, viss iekļauts, pacēlāja karte, slēpošanas instruktora pakalpojumi, peldbaseins, turku pirts, fitnesa un jogas stundas, spa, bērnu klubs, slēpošanas stundas bērniem no 4 g., snovborda stundas bērniem no 8 g., pusaudžu klubs utt.) ! Bērni līdz 4 g. vecumam bez maksas.

Ziemassvētki eksotiskajā Indonēzijā: Club Med Bintan island 4*
Cena par personu divvietīgā numurā: EUR 1325 (7 naktis, viss iekļauts, sporta aktivitātes ar instruktoru (golfs, teniss, cirka trapece, šaušana ar loku, burāšana, vindsērfings u.c.), fitnesa un jogas stundas, spa centrs, bērnu un pusaudžu klubi, vakara izklaides pasākumi. ! Bērni līdz 6 g. vecumam bez maksas.

Starp citu šobrīd ir spēkā agrās pārdošanas atlaides vasaras, rudens un ziemas sezonai!

Neizdodas atrast savu ideālo ceļojumu? Viss kārtībā! Ja to šeit neredzat, tas nenozīmē, ka tāds neeksistē!

Pastāstiet mums par savām vēlmēm, zvanot +371  67 085 001 vai rakstot uz celojumi@latviatours.lv.

Latvia Tours pieredze Jums palīdzēs!